Egy kereszténynek van joga undorodni attól, amit a melegek művelnek egymással az ágyban?
Mivel az utóbbi pár napban egyre gyakoribb az ilyen kérdés, az egyik alá írtam is, és le lettem nullázva.
Én undorodom attól, amit ők tesznek szex címszó alatt. Gusztustalannak tartom. Ha nem kötné senki az orromra, hogy ők a saját nemükhöz vonzódnak, akkor én ezt nem tudnám meg (nem is akarom tudni és soha nem is kérdezem, valami kényszer miatt viszont állandóan elmondják), és nem fordulna fel a gyomrom.
Miért zavarja ez az embereket, hogy képtelen vagyok nem hányinger nélkül gondolni az ő szexuális tevékenységükre, miért kell engem ez miatt állandóan bántani és megalázni?
Felesleges a néhány perzisztens ateista troll miatt idegeskedni. Beleégették az ateista blogok az agyukba, hogy keresztény=homofób. Ettől semmi nem tántorítja el őket.
Egyszer azt írtam, hogy a homoszexualitás gyógyítható pszichés betegség, erre válaszban azt kaptam, hogy micsoda gyűlölködés van bennem a homoszexuálisok iránt:)))
Szóval nem olvasnak, nem értelmeznek, csak kántálnak. Mindenki hű a "teológiájához"
"iszonyodjatok a gonosztól, ragaszkodjatok a jóhoz"
Maran atha! xd
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz.
Igen, én is ezt tapasztalom, hogy ha ki merem mondani, hogy így érzek eme szokás iránt, akkor azonnal minden rossznak, gonosznak elmondanak.
Hogy mit teszek? Semmit. Onnantól kezdve undorodom attól a gondolattól, hogy az az ember mit művel. És mivel a tett maga az ember, ezért én, ha lehet, akkor nem akarok onnantól kezdve kapcsolatban lenni vele, mert képtelen vagyok elvonatkoztatni.
Ez viszont nem érvényes arra, ha segítséget kérne tőlem, nem küldeném el, de nem tartozna a közeli ismerőseim közé.
100 évvel ezelőtt a keresztényeknek attól is undorodni kellett, amit a heterók műveltek egymással az ágyban.
Azért változik a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!