Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A katolikus papok miért...

A katolikus papok miért engedhetik meg maguknak azt, hogy KÖVÉREK legyenek?

Figyelt kérdés

Ha betartják a cölibátust, akkor ez miért nem fontos, hogy ne egyenek annyit és ne egyenek annyi édességet.

Apácákra is vonatkozó kérdés.

Sok esetben nem látom azt, hogy azért ilyen nagy test, betegség eredménye lenne.

2017. máj. 15. 15:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
A gyümölcs, hús drága, és a tészta olcsó.
2017. máj. 15. 16:06
 2/17 A kérdező kommentje:
és a sport , kétkör futás az is drága? jaj hagyjuk már :D
2017. máj. 15. 16:11
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Üdv. Szerintem ez legalább olyan általánosítás, mint a pedofil papok esetében, a kevés miatt, a többi is ugyanazt a bélyeget kapja, ami nagyon nem szép dolog, mert az általánosítás, mindig tévútra viszi az embert. Nálunk például már számtalan katolikus pap megfordult a városunkban, de még egy sem volt kövér, még egy néhány átlagos testalkat alattinak is mondható volt, akkor most miattuk, minden pap vékony, és alultáplált?
2017. máj. 15. 16:44
 4/17 anonim ***** válasza:
48%

Pont a cölibátus miatt szerintem. Sok pap alig él világi életet, a katolikusok nem alapíthatnak családot se nőzhetnek, így nyugodtan elhanyagolhatják a fizikumukat. Az apácák még inkább, hiszen a nők alapból hajlamosabbak az elhízásra, és nekik az egyetlen férfi az életükben Jézus.

A papok, akiket eddig láttam nagyrésze kövér volt, de persze vannak kivételek, a nagyszüleim kisvárosában egy középkorú, sportos pap van aki eljár a focimeccsekre is, igaz ő református.

2017. máj. 15. 19:25
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Minek tesztek fel kérdést, hogy ha aztán valaki válaszol, és nem tetszik, akkor lepontozzátok? Minden egyes szó igaz abból, amit leírtam. Az általánosítás, egy undorító, és kicsit sem keresztényi felfogás. Azért, mert valaki kövér papokkal találkozik, még nem fog minden pap kövér lenni, úgy, ahogy pár tucat pedofil pap miatt, sem kell elítélni, és általánosítás alá tenni más papokat. Ha meg legközelebb olyan válasz érdekel, ami a szájízeteknek megfelelően kell, hogy szülessen, akkor ki kell írni előre, hogy nem őszinte válaszok érdekelnek, hanem csakis olyan, amivel én "azaz a kérdező" is egyetértek.
2017. máj. 15. 19:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a saját életed megoldatlan problémáival való szembenézést hárítod azzal, hogy mások testsúlyával foglalkozol?
2017. máj. 15. 19:41
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

és te hogy engedheted meg magadnak, hogy mások testsúlyán ilyen gusztustalan módon csámcsogjál?

Nem a te kajádat eszik meg....

2017. máj. 15. 20:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem csak a kaján múlik. Édesanyám 50 fölött már közel sem az a nádszál, mint amilyen volt és nem az étkezés miatt, hanem mert változik az ember (pl. hormonok, stb.)

Ismerek több apácát, biztos én lakom másfelé, de 7:1 az arány a vékonyabbak javára.

Papoknál sem érdemes általánosítani: pl. aki most a plébánosunk lett pár éve, ő komolyan, csapatban kézilabdázik.. A városban meg a másik plébános pedig rendszeresen focizik.

2017. máj. 15. 22:40
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Itt a faluban a pap a nyaron vett egy uj audit.

Ket keresztény felekezet is van itt, de egyik vallási vezetőt se láttam biciklin.

2017. máj. 16. 08:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Orvostól kérdezted már meg, hogy hogy engedheti meg magának, hogy kövér legyen és/vagy dohányozzon?
2017. máj. 16. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!