Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istennek miért van szüksége...

Istennek miért van szüksége az emberre?

Figyelt kérdés
talán nélküle túl magányos lenne? tehát akkor valójában gyenge?
2017. máj. 8. 13:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%

10

Ja annyira ki élte a szeretetét, hogy nem sokkla a teremtés után el is pusztította az emberiség 99%-át. :D

2017. máj. 8. 17:04
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Kellett a játékszer.
2017. máj. 8. 17:19
 13/24 anonim ***** válasza:
22%

11.Hsz!

Isten,az özönvíz előtt 120 évvel utasította Nóét,a sziréna tekerésére.Ő meg is tette,de kinevették.

Ha rád szólok,hogy ne pisilj a konnektorba,s mégis azt teszed,én vagyok a bűnös,hogy agyoncsap az áram,vagy te voltál gyagya?

2017. máj. 8. 17:28
 14/24 anonim ***** válasza:
71%

13

Nos az gondatlanság (ugye maradunk a szülő-gyerek metaforánál)

2017. máj. 8. 17:56
 15/24 anonim ***** válasza:
68%

13

Rászólok, de ha nem hagyja abba, azért mégsem fojtom vízbe.

2017. máj. 8. 18:13
 16/24 követ62 ***** válasza:

Kedves 15.

EZ CSAK FELTEVÉS!

Tehát tegyük fel a gyerekes (felnőtt korában) sorozat gyilkos, pedofil akár több gyerekkel is, öngyilkos merénylő stb, lehet valasztani. És van az orszagban halál büntetés amely által ki is végzik. Szereted őt mert a gyereked, de akkor is elfogadod az igazság szolgáltatást.

Nemtudhatjuk miféle bűnöket követtek el azok az emberek. Ez az egyik.

A másik, hogy ez csak az első halál (a Biblia úgy mondja alvás) amiből van feltámadás.

A harmadik, hogy már az édenben meg lett ígérve a Szabadító. Aki mindenkiért fel áldozta magát.

Hogy jöhet rossz attól Aki életét áldozta az angedetlen gyermekekért.

"Nem jöhet egy forrásból édes és keserű víz."

"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az Ő egyszülött fiát adta, ha valaki hisz Ő benne el ne vesszen, hanem örök élete legyen."

2017. máj. 8. 19:50
 17/24 anonim ***** válasza:

"Rászólok, de ha nem hagyja abba, azért mégsem fojtom vízbe."

Na ja, a bűn-fanok nyilván hagynák, hogy a gyermekeik egymást erőszakolják és egyék meg, és szüntelen csak lealjasodott, állatias mocsokban éljenek és csak a borzalmas dolgokon törjék a fejüket. Csakhogy Isten nem ilyen. Ez nem élet, amikor már a bűn teljesen eluralkodott az emberen.

Én Istennel értek egyet

"Ja annyira ki élte a szeretetét, hogy nem sokkla a teremtés után el is pusztította az emberiség 99%-át. :D"

Hmmm, itt vagyok én. Engem nagyon szeret Isten, mert testé lett miattam és meghalt a kereszten, hogy örökké élhessek. engem szeret. A vízözön nincs hatással rám, de Jézus élete és halála igen.

Persze aki el a akar kárhozni, tegye, ezért nem fogok haragudni. De ő se haragudjon az én örök életemért

2017. máj. 9. 09:14
 18/24 anonim ***** válasza:

"Nos az gondatlanság (ugye maradunk a szülő-gyerek metaforánál)"

Nem. A tiltás ellenére cselekvés az szándékos, előre megfontolt...

2017. máj. 9. 09:14
 19/24 anonim ***** válasza:

"Rászólok, de ha nem hagyja abba, azért mégsem fojtom vízbe."

Ha a konnektorba pisil, inkább áramtalaníts. Sokkal hatékonyabb, mint a könyörgés:)

Amúgy mit tennétek, ha a gyereketek felnőve kisgyermekeket erőszakolna és gyilkolna? Sőt, titeket szülőket is megverne és kifosztana + kínozna? És csak hasonló dolgokon járna az esze? Szintén egy kis ejnye-bejnye lenne a válaszotok? Ha a középkorban élnénk, Te magad ütnéd agyon ...

2017. máj. 9. 09:20
 20/24 anonim ***** válasza:

Isten ha olyan elképesztő,mint amilyennek leírják,akkor nincs szüksége emberre.Társaságnak elég tré az emberek többsége.:)

Ha tényleg létezik és magányos,azért kár legyártani sok milliárd embert,majd a legkülönfélébb módon kinyírni,hogy legyen egy kis bandája a saját síkján.

2017. máj. 10. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!