Istennek miért van szüksége az emberre?
10
Ja annyira ki élte a szeretetét, hogy nem sokkla a teremtés után el is pusztította az emberiség 99%-át. :D
11.Hsz!
Isten,az özönvíz előtt 120 évvel utasította Nóét,a sziréna tekerésére.Ő meg is tette,de kinevették.
Ha rád szólok,hogy ne pisilj a konnektorba,s mégis azt teszed,én vagyok a bűnös,hogy agyoncsap az áram,vagy te voltál gyagya?
13
Nos az gondatlanság (ugye maradunk a szülő-gyerek metaforánál)
13
Rászólok, de ha nem hagyja abba, azért mégsem fojtom vízbe.
Kedves 15.
EZ CSAK FELTEVÉS!
Tehát tegyük fel a gyerekes (felnőtt korában) sorozat gyilkos, pedofil akár több gyerekkel is, öngyilkos merénylő stb, lehet valasztani. És van az orszagban halál büntetés amely által ki is végzik. Szereted őt mert a gyereked, de akkor is elfogadod az igazság szolgáltatást.
Nemtudhatjuk miféle bűnöket követtek el azok az emberek. Ez az egyik.
A másik, hogy ez csak az első halál (a Biblia úgy mondja alvás) amiből van feltámadás.
A harmadik, hogy már az édenben meg lett ígérve a Szabadító. Aki mindenkiért fel áldozta magát.
Hogy jöhet rossz attól Aki életét áldozta az angedetlen gyermekekért.
"Nem jöhet egy forrásból édes és keserű víz."
"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az Ő egyszülött fiát adta, ha valaki hisz Ő benne el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
"Rászólok, de ha nem hagyja abba, azért mégsem fojtom vízbe."
Na ja, a bűn-fanok nyilván hagynák, hogy a gyermekeik egymást erőszakolják és egyék meg, és szüntelen csak lealjasodott, állatias mocsokban éljenek és csak a borzalmas dolgokon törjék a fejüket. Csakhogy Isten nem ilyen. Ez nem élet, amikor már a bűn teljesen eluralkodott az emberen.
Én Istennel értek egyet
"Ja annyira ki élte a szeretetét, hogy nem sokkla a teremtés után el is pusztította az emberiség 99%-át. :D"
Hmmm, itt vagyok én. Engem nagyon szeret Isten, mert testé lett miattam és meghalt a kereszten, hogy örökké élhessek. engem szeret. A vízözön nincs hatással rám, de Jézus élete és halála igen.
Persze aki el a akar kárhozni, tegye, ezért nem fogok haragudni. De ő se haragudjon az én örök életemért
"Nos az gondatlanság (ugye maradunk a szülő-gyerek metaforánál)"
Nem. A tiltás ellenére cselekvés az szándékos, előre megfontolt...
"Rászólok, de ha nem hagyja abba, azért mégsem fojtom vízbe."
Ha a konnektorba pisil, inkább áramtalaníts. Sokkal hatékonyabb, mint a könyörgés:)
Amúgy mit tennétek, ha a gyereketek felnőve kisgyermekeket erőszakolna és gyilkolna? Sőt, titeket szülőket is megverne és kifosztana + kínozna? És csak hasonló dolgokon járna az esze? Szintén egy kis ejnye-bejnye lenne a válaszotok? Ha a középkorban élnénk, Te magad ütnéd agyon ...
Isten ha olyan elképesztő,mint amilyennek leírják,akkor nincs szüksége emberre.Társaságnak elég tré az emberek többsége.:)
Ha tényleg létezik és magányos,azért kár legyártani sok milliárd embert,majd a legkülönfélébb módon kinyírni,hogy legyen egy kis bandája a saját síkján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!