Mi a véleményetek az alábbi feltevésről? Hívők válaszát várom.
"Mi a véleményetek az alábbi feltevésről? "
Enm. Alapvetően Hitler nem hitt a keresztény teológiában. Azt sejtette, hogy van Isten, de Hitlernek saját teológiája volt, miszerint Isten a fejlettebb fajt propagálja. Tehát az saját "teizmusa" ötvözve volt a darwini evolúcióval. Lsd. Mein Kampf
Lehet, hogy hülye vagyok, de én sokadik elolvasásra sem értem a kérdést.
Hívőktől várod a választ, hogy a náci fajelmélet tiltja-e Hitler álmait, amit Mengele megvalósított?
Szerintem a hívőket marhára nem érdekli, hogy pontosan mit tilt a degenerált náci fajelmélet. Továbbá a náci fajelmélet többek között éppen Hitler beteges álmait tükrözi, amit Mengele a gyakorlatba átültetett, így feltételezhető, hogy ez a kivételes baromság nem tiltja a saját baromságait.
Szerintem kérdező túl sok kivételes ökörséggel foglalkoztál, amely már a gondolkodásodat és logikádat is károsítja, ezért teszel fel többszörösen értelmetlen hülye kérdéseket.
Vidiripi
Én csak annyit hogy Isten nem személyválogató!
János 3:16 Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
Tény és való hogy rengeteget hazudtak a németekről de ez már a faji jellegzetessége a Háború szponzorainak......
Ha muszáj lett volna választanom mivel nem Mo.-on éllek hát csatlakozom a Wehrmachthoz habozás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!