Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az iszlámban kódolva van az...

Shan-Yu kérdése:

Az iszlámban kódolva van az erőszak?

Figyelt kérdés

Az iszlám szent könyvében, a Koránban ez szerepel: "Harcoljatok azok ellen akik nem hisznek Allahban és nem vallják az igazság vallását".

És ezek után csodálkozunk, hogy többek között az ázsiai migránsok nem tolerálnak minket és folyton el akarnak pusztítani?

Vesd ezt össze a Bibliával, ahol semmi uszító tartalom nincs.

2017. ápr. 20. 05:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Te egyetlen kiragadott vers alapján próbálsz megítélni 1,7 milliárd embert, de érdekes módon a Bibliában szerepelő "Irtsd ki őket" részt figyelmen kívül hagyod.
2017. ápr. 22. 15:19
 32/35 anonim ***** válasza:

Nem, az már vallási célú háború volt.

Vagy a német lovagrend háborúja a litvánokkal.

2017. ápr. 23. 09:19
 33/35 A kérdező kommentje:

"Ez nem olyan harc, csak ezt maguk a hívők sem értik feltétlenül"

Ez minden vallással így van :/

2017. júl. 12. 22:21
 34/35 A kérdező kommentje:

"Te egyetlen kiragadott vers alapján próbálsz megítélni 1,7 milliárd embert"

Nem is ismerem a Koránt. Az iskolában összesen két verset tanítottak meg nekünk, mindkettőt azért mert kiemelt jelentőségű.

Szerintem eléggé kitárgyaltuk, hogy amit idéztem, az miért kiemelt jelentőségű a Koránból.

A másik, amit tanultunk, a vérrög szövege volt, egy időben tudtam is fejből, de már nem tudom...

2017. júl. 21. 13:49
 35/35 A kérdező kommentje:

Nekem ezzel az egésszel csupán annyi volt a célom, hogy beszéljünk a témáról.

Köszönöm mindenkinek a közreműködést.

2017. júl. 27. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!