Az iszlámban kódolva van az erőszak?
Az iszlám szent könyvében, a Koránban ez szerepel: "Harcoljatok azok ellen akik nem hisznek Allahban és nem vallják az igazság vallását".
És ezek után csodálkozunk, hogy többek között az ázsiai migránsok nem tolerálnak minket és folyton el akarnak pusztítani?
Vesd ezt össze a Bibliával, ahol semmi uszító tartalom nincs.
Pietrosol, tanulj meg olvasni. Már rég megválaszoltam.
És ez vonatkozik az összes ideerőltetett Biblia idézetre. Érdekes módon a Tízparancsolatban nem az szerepel, hogy "Harcoljatok azok ellen akik nem keresztények".
Továbbra is várom hogy az általam idézett Korán-féle idézetben hol van szó önvédelemről. Izzadjatok egy kicsit, hogy végre megtaláljátok-e.
Kérdező!
Nem válaszoltad meg, hanem mellébeszélsz. A zsidók vérengzései csak sztorik, míg a muszlimokat ugyanezért kérdőre vonod.
Öntudatlan vagy.
Pietrosol, te gondolom oviba járhatsz hogy még nem tudsz olvasni:
"Az a bibliai idézet nem egy olvasókhoz intézett tanítás volt, hanem egy sztori része, ellentétben a Korán-idézettel, ami az olvasóhoz intézett isteni parancsolat!"
Én beszélek mellé, miközben csak úgy hemzsegnek itt az érvek hogy a Koránban és az iszlámban nincs kódolva az erőszak...
"Továbbra is várom hogy az általam idézett Korán-féle idézetben hol van szó önvédelemről."
Nem megy a magyar szöveg értő olvasása? 20-as válaszomban benne vannak a versek. Javaslom értelmezd.
Kérdező!
Íme így kezdődik az általad lesztorizott történet-"És monda az Úr néki..."
Tehát a ne ölj rendeléssel szemben itt egy ölésre buzdító utasítás, Te meg azt írod, hogy ilyen nincs a bibliában.
Egyébként is érdekesek az indulatos kirohanásaid. Netán beléd van kódolva az erőszak?
Öntudatlan vagy.
Nem az iszlám foglalta el Bizáncot, hanem az arabok...
Kicsit segítek nektek: a Bibliában SOSE fordul elő, hogy aki Bibliát olvassa az fel van szólítva arra hogy öljön vagy támadjon. Az ellenkezőjére van felszólítva Isten által: "Ne ölj!"
Aki a Koránt olvassa az erre van felszólítva:
"Harcoljatok azok ellen akik nem hisznek Allahban és nem vallják az igazság vallását"
És ez az idézet olyan messze van az önvédelemtől mint a muszlim robbantók a civilizációtól.
Na, remélem segítettem.
Eh, belátom hogy rosszul tettem fel a kérdést.
Nem az volt a célom hogy egy kultúrát leszóljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!