Az iszlámban kódolva van az erőszak?
Az iszlám szent könyvében, a Koránban ez szerepel: "Harcoljatok azok ellen akik nem hisznek Allahban és nem vallják az igazság vallását".
És ezek után csodálkozunk, hogy többek között az ázsiai migránsok nem tolerálnak minket és folyton el akarnak pusztítani?
Vesd ezt össze a Bibliával, ahol semmi uszító tartalom nincs.
Szia!
A bibliában nincs?
"Vénet, ifjat, szűzet, gyermeket és asszonyokat öljetek meg mind egy lábig, de azokhoz a férfiakhoz, a kiken a jegy van, ne közelítsetek, és az én templomomon kezdjétek el. Elkezdék azért a vén férfiakon, a kik a ház előtt valának."
"Vesd ezt össze a Bibliával, ahol semmi uszító tartalom nincs."
Van bizony!
Ha nem is lenne, akkor is voltak keresztesháborúk, sőt köztük olyan is, hogy a Szentföld felszabadítása helyett Bizáncot foglalták el és rabolták ki.
Ne keverjeük a kettőt, a keresztes háborúk célja nem öncélú gyilkolás volt, hanem válaszlépés egy sorozatos agresszióra. A jelenlegi szélsőséges iszlamisták pedig pont az öncélú gyilkolást valósítják meg, a koránra hivatkozva.
Ettől függetlenül szerintem se lehet az egész iszlámot ezen szélsőséges esetek alapján megítélni, de 0 történelmi ismerettel a keresztes háborúkhoz hasonlítani se.
#5!
Dél és Észak-Amerika indiánjainak kiírtásakor semmiféle válaszlépésről nem lehet beszélni.
" hanem válaszlépés egy sorozatos agresszióra"
nem vagyok hive semmi féle gyilkolásnak, söt teljesen elitélem.
de szerinted az iszlámistáknak tetszik, hogy amerika és oroszok és a törökök bombázzák öket állandóan?
Akárhogyan is szeretnéd a keresztes hadjáratot vagy akár bármelyik háborút szép képben feltüntetni egyiket sem lehet.
Ahogy a keresztesek végig söpörtek az arabokon, és falvakat, városokat tiportak el, és vitték el az összes kincsüket, most ugyan úgy egy másik csoport teszi ugyan ezt. De ezt tették a nácik vagy az oroszok is.
Minden háborúnak egy lényege van, hogy minél nagyobb vagyon szerzés legyen belöle...
Értem én ezt a nagy pacifizmust, csak az a baj, hogy a világ nem így működik.
Olvass utána, hogy miért indultak útnak a keresztesek. A felsorolt országok támadása sem az iszlám ellen irányul, csak egy szélsőséges terrorszervezet ellen, akik ugyan úgy gyilkolják a keresztényeket, mint a muszlimokat. De ha gondolod, próbáld őket szép szóval fegyverletételre bírni, ha sikerül, akkor a bombázások is megszűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!