Mit gondoltok az ateistákról Kedves keresztények?
Hát nem tudom, szerintem amikor a bíróság ítélkezik, akkor kimondja, hogy valaki mit tett, meg hogy emiatt mit érdemel. Tehát szerintem ebből kiindulva ha odáig nem jut el valaki, hogy azt is beleszője a mondókájába, hogy mit érdemel az illető, akkor úgy is értelmezhető, hogy nem ítélkezésnek szánta.
Szerintem az első glükózos definíció, a második meg vélemény.
téged semmiért, amikor itt az oldalon az ateistákról írnak negatívan(akár más olyan emberek is akiknek a világlátása a tiédhez hasonló) akkor az olyan emberekre gondolnak akik az ateizmust mint egyfajta meghirdetett ideológiaként képzelik el amit akár erőszakkal is ki lehet/kell kényszeríteni, bár sokan idáig nem jutnak el, csak két farokverés között bejelntkeznek gyakorira, véletlenszerűen kiválasztanak egy kérdést a vallás topicban és függetlenül attól hogy mi is ez a kérdés elküldik az ott beszélgetőket az anyjukba és kinyilvánítják hogy ők felsőbbrendűek
gondolj bele, mondjuk van egy számodra fontos "eszme" mondjuk az h minden gyerek jusson elég ételhez, valahol ezzel kapcsolatba fórumozol ,egyszer csak valaki odakommentel hogy "mind csicskák vagytok csak én nem!" te is "elítélnéd" valószínűleg
"Mit gondoltok az ateistákról Kedves keresztények?"
Üdv. Véleményem, hogy tévelyegnek, de sokuk meg fog térni, meg fog menekülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!