Keresztények, mit gondoltok az anime rajzfilmekről?
Én a Dragon Ballt néztem régebben és kimondottan tetszett. Úgy általában szerintem a pucérkodás és az erőszakos vagy félelemkeltő jelenetekkel lehetnek problémák de ez mondjuk minden filmről elmondható.
Mijazaki Hajao filmjei is úgy általában nagyon jók.
Szerintem az animéknek, meg úgy összességében a fantázia szülte történeteknek nincs köze a valláshoz - sem a valósághoz. Maximum akkor ha ezek a történetek valamilyen befolyással vannak az én lelki világomhoz (pontosabban ha hagyom). A valóság és a képzelet között nagy határ van. A hit pedig nem a képzelet szüleménye, hanem egy valós dolog.
Persze vannak olyan történetek amik elgondolkoztatnak, de az miért lenne rossz? Szerintem nem baj az ha az ember kételkedik a hitében. Ha erős a hit, akkor a kételkedés csak megerősíti és bizonyosságot ad.
Én szeretem az animéket, semmivel sem másabb, mint a nyugati élőszereplős filmek, ugyanúgy mindenféle műfaj megtalálható benne. Hentai, yaoi nem érdekel, általában haborús, vagy fantasy animéket szoktam nézni.
18/L
római katolikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!