Szerintetek Isten szemében bűn, ha yaoi animéket nézek? (fiú vagyok)
Szintén keresztyén vagyok, és nézek yaoit (inkább shounen-ai, de akkor is)
Szerintem bűn, de nem érdekel. Tudom, ez érdekes hozzáállás, de őszintén szólva úgy vagyok vele, bűn-nem bűn, érdekes.
Nem vagyok leszbikus, de a yaoi művek érdekes témákat boncolgatnak. Meg elfogadásra tanítanak.
Meglepő mennyire nem elfogadóak a keresztyének amúgy.
Bűn. Valószínű. Egyszerűen csak nem szabad, hogy ez határozza meg a minden napod. Legyen az is helyén, mint a kapcsolatod Istennel.
Bűn az, ami elválaszt Istentől. A többi a te döntésed :)
Kedves Hatos!
Névlegesen vagy keresztény, ahogy az Istennel való kapcsolatod is névleges. Vallásos ember vagy, akinek tudomása van erről-arról, de nem érdekli, mert talán soha nem találkoztál Istennel. A bűn elválaszt, jól mondtad. Amikor ilyesmit nézel akkor el vagy választva, ugyanis Isten semmilyen közösséget nem vállal a bűnnel. A válaszfalat csak a bűnbánat, a bűnvallás és a bűn elhagyása tudja eltávolítani az útból. Ha volna Istennel közösséged, akkor meghaltál volna a bűnnek, és nem kívánnál ilyen dolgokat, ahogyan a halottnak sincsenek kívánságai. Nem akarnál a homokosokkal toleráns lenni, ugyanis Isten sem az, csak akkor, ha megtérnek, de attól a pillanattól fogva már nem homokosok többé. Az ajtó nyitva áll, térj meg! Vedd Isten kegyelmét és élj általa! Ha ezt megteszed, nem fognak már érdekelni a mocskos dolgok, hanem undorodni fogsz tőlük. Ha nem teszed meg, akkor mindegy mit csinálsz.
Kedves Asperrimus?
Te hol találkoztál Istennek, és mikor?
Ne nézz már minket hülyének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!