Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti voltatok már olyan helyzetb...

Ti voltatok már olyan helyzetben, hogy nagyon durván ócsárolták a vallásotokat és/vagy titeket a hitetek miatt?

Figyelt kérdés
Ha igen, megosztanátok a törtènetet? Hogy reagáltátok le a helyzetet?

2017. ápr. 8. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

Szemtől szemben nem, és én nem is teszem közszemlére a vallásom.

Ugyanakkor képzelheted, hogy muszlimként a neten mennyi mindenbe szalad bele az ember, vagy akár közvetetten az állam részéről.

2017. ápr. 9. 04:57
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Tisztelt kérdező! Én Református egyházi keresztény hívő vagyok! De engem is meglepett hogy egyes ember mennyire ellenségeskedtek és szkeptikusagukat is elővették e miatt is voltam​ innen le tiltott!
2017. ápr. 9. 08:19
 13/15 anonim ***** válasza:
helyesbitve​ emberek
2017. ápr. 9. 08:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Persze, volt ilyen, mondjuk, ha az egyházat szidják, én nem veszem fel, mivel sok esetben igazuk van, ha megnézed a történelmet. Jézus maga is kikelt a papok/farizeusok/írástudók ellen a maga korában, most sem tenne másképp. Jézus nem vallást alapított, hanem azért jött, hogy az ember kapcsolatát helyreállítsa Istennel, mert a papok, akiknek az lett volna a feladatuk, hogy segítsenek az embereknek közel kerülni Istenhez, éppen az ellenkezőjét segítették elő.

Egyébként, kérdező, addig örülj, amíg csak szóbeli bántalmazás van. Én jelenleg egy muszlim országban vagyok, ahol éppen most robbantottak templomban, és jó pár keresztény meghalt, még több megsebesült. Családtag is volt a helyszínen, de hála Istennek neki nem lett baja.

2017. ápr. 9. 18:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, de olyat már igen, hogy egy metálost az apácák körülvették oszt énekeltek ott neki
2017. aug. 9. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!