Ti voltatok már olyan helyzetben, hogy nagyon durván ócsárolták a vallásotokat és/vagy titeket a hitetek miatt?
Szemtől szemben nem, és én nem is teszem közszemlére a vallásom.
Ugyanakkor képzelheted, hogy muszlimként a neten mennyi mindenbe szalad bele az ember, vagy akár közvetetten az állam részéről.
Persze, volt ilyen, mondjuk, ha az egyházat szidják, én nem veszem fel, mivel sok esetben igazuk van, ha megnézed a történelmet. Jézus maga is kikelt a papok/farizeusok/írástudók ellen a maga korában, most sem tenne másképp. Jézus nem vallást alapított, hanem azért jött, hogy az ember kapcsolatát helyreállítsa Istennel, mert a papok, akiknek az lett volna a feladatuk, hogy segítsenek az embereknek közel kerülni Istenhez, éppen az ellenkezőjét segítették elő.
Egyébként, kérdező, addig örülj, amíg csak szóbeli bántalmazás van. Én jelenleg egy muszlim országban vagyok, ahol éppen most robbantottak templomban, és jó pár keresztény meghalt, még több megsebesült. Családtag is volt a helyszínen, de hála Istennek neki nem lett baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!