Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem akartam házasság előtt...

Nem akartam házasság előtt szexelni, de a barátnőmnek nem tudok ellenállni. Van valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
2016. dec. 25. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
60%

Az akarat attól akarat, hogy nem törik meg. Ha megtörik, soha sem létezett igazán.

Tudod, ennek a "házasság előtt nincs szex" dolognak az a lényege, hogy ha betartod, akkor a szex asszociatív viszonyba kerül a pároddal. Csak vele van szex és ebből a szempontból pótolhatatlan... nincs alternatívája, ebből adódóan a köztetek lévő kötelék sokkal erősebb lesz és sokkal nehezebben bomlik meg.

Persze mondhatjuk, hogy "mert bűn"... meg ilyesmi, de a lényeg az, hogy Isten összes törvényének van valamilyen konkrét funkciója.

Az a baj, hogy akármennyire szereted a kedvesed, ha szexeltek a házasság előtt, fel fog merülni benned hogy "Ó, hát ez nem is olyan komoly dolog!"... és onnantól kezdve már elnézést, de szar van a palacsintában.

Tedd, amit jónaklátTOK KETTEN EGYÜTT! Neki is van feje, döntsetek együtt, de ne próbáld manipulálni! És bárhogy döntötök, ne hagyjátok, hogy ez éket verjen közétek és Isten közé!

2016. dec. 25. 16:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Ki van már tűzve az időpont?
2016. dec. 25. 17:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Meg kell vallanom,hogy mi sem bírtuk a nászéjszakáig,csak az esküvői ruha lecseréléséig.
2016. dec. 25. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

A házasság előtti szex azért rossz, mert így csak a házasság után jöttök rá, hogy szexuálisan egyáltalán nem illetek össze.

Oh, wait...

2016. dec. 25. 19:23
 5/9 anonim ***** válasza:
31%

nem

a legtöbben felvilágosultunk már annyira hogy kipróbáljuk azt amit egész életünkre a nyakunkba akarunk venni

de légy optimista ha nem jó vele a szex még lehettek nagyon jó barátok XD

2016. dec. 25. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
4%

Csak az első válasz a helyes. Akik hülyeséget írtak azok el tudták olvasni és képesek voltak értelmezni??

(nem hiszem. Pesszimista vagyok.)

2016. dec. 25. 21:51
 7/9 Helyes válasz ***** válasza:
44%
Jö az önmegtartóztatás.A jutalma is megvan.Olyan pedig egyszerűen nem létezik,hogy nem illenek össze sexuálisan,vagy hogy nem jó vele.Ilyet csak egy fejlődni képtelen ember ír.
2016. dec. 26. 03:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Módosítok: 7es válasz is nagyon jó.

De még mindig pesszimista vagyok, nem hiszem, hogy fel tudják fogni...

De végül is ott a válasz: fejlődésre képtelenek. Csak hát rossz látni.

2016. dec. 26. 09:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Amennyiben a baratnőd is szűz még...szerintem nincs baj.

egymasnak ti vagytok az elsők majd együtt lesztek egy életen át.

Viszont ha csak te vagy szűz ettőtök közül...ott mar baj van ..:D

2016. dec. 27. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!