Nem akartam házasság előtt szexelni, de a barátnőmnek nem tudok ellenállni. Van valaki hasonló helyzetben?
Az akarat attól akarat, hogy nem törik meg. Ha megtörik, soha sem létezett igazán.
Tudod, ennek a "házasság előtt nincs szex" dolognak az a lényege, hogy ha betartod, akkor a szex asszociatív viszonyba kerül a pároddal. Csak vele van szex és ebből a szempontból pótolhatatlan... nincs alternatívája, ebből adódóan a köztetek lévő kötelék sokkal erősebb lesz és sokkal nehezebben bomlik meg.
Persze mondhatjuk, hogy "mert bűn"... meg ilyesmi, de a lényeg az, hogy Isten összes törvényének van valamilyen konkrét funkciója.
Az a baj, hogy akármennyire szereted a kedvesed, ha szexeltek a házasság előtt, fel fog merülni benned hogy "Ó, hát ez nem is olyan komoly dolog!"... és onnantól kezdve már elnézést, de szar van a palacsintában.
Tedd, amit jónaklátTOK KETTEN EGYÜTT! Neki is van feje, döntsetek együtt, de ne próbáld manipulálni! És bárhogy döntötök, ne hagyjátok, hogy ez éket verjen közétek és Isten közé!
A házasság előtti szex azért rossz, mert így csak a házasság után jöttök rá, hogy szexuálisan egyáltalán nem illetek össze.
Oh, wait...
nem
a legtöbben felvilágosultunk már annyira hogy kipróbáljuk azt amit egész életünkre a nyakunkba akarunk venni
de légy optimista ha nem jó vele a szex még lehettek nagyon jó barátok XD
Csak az első válasz a helyes. Akik hülyeséget írtak azok el tudták olvasni és képesek voltak értelmezni??
(nem hiszem. Pesszimista vagyok.)
Módosítok: 7es válasz is nagyon jó.
De még mindig pesszimista vagyok, nem hiszem, hogy fel tudják fogni...
De végül is ott a válasz: fejlődésre képtelenek. Csak hát rossz látni.
Amennyiben a baratnőd is szűz még...szerintem nincs baj.
egymasnak ti vagytok az elsők majd együtt lesztek egy életen át.
Viszont ha csak te vagy szűz ettőtök közül...ott mar baj van ..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!