A fenevad bélyege fizikai jelölés lesz vagy a szombat/vasárnap nap közt ellentét?
Ugye a Bibliában a jobb kézen vagy a homlokon lévő pecsét,de nekem olyat is mondtak,hogy a vasárnak kötelező "ünneplése",vagy valami ilyesmi.
Nem értem,hogy az mitől bélyeg és mitől nem lehet majd adni,meg venni ha valaki szombatista.
Mert,hogy a jobb kéz a munka és aki elfogadja,hogy szombaton dolgozni kell az felvette a bélyeget vagy valami ilyesmi.
19.Hsz!
Kérlek mondj egy egy példát,amikor adventisták a szombatért hazudtak!
"Kérlek mondj egy egy példát,amikor adventisták a szombatért hazudtak!"
pl.: Aki nem tartja a szombatot, nem üdvözülhet, mert ez Isten pecsétje
A HN Adventista Egyház tanítása szerint,az üdvösség Isten ajándéka kegyelemből,Krisztusba vetett hit által.
Cselekedeteinknek-s így a szombat ünneplésünknek is-nincs szerepe az üdvösség elnyerésében.Az Isten szavának való engedelmesség,természetes következménye az üdvösség állapotának(státuszának).
Ha adventisták mást mondtak neked,azok NEM adventista hitelveket képviseltek,tehát NEM adventisták.
""""" "Kérlek mondj egy egy példát,amikor adventisták a szombatért hazudtak!"
pl.: Aki nem tartja a szombatot, nem üdvözülhet, mert ez Isten pecsétje""""""
Meg Isten törvénye.
Jak 2:10 Mert ha valaki az egész törvényt megtartja is, de vét egy ellen, az egésznek megrontásában bűnös.
Aki nem tartja be a ne ölj parancsot az nem üdvözülhet vagy még is???
Ján 8:11 Az pedig monda: Senki, Uram! Jézus pedig monda neki: Én sem kárhoztatlak: eredj el és többé ne vétkezzél!
Sátáni hamis tanítás, hogy aki nem tartja a szombatot az nem üdvözülhet.
Ez a szombat/vasárnap magyarázat szintén hamis. Ha lesz ak rendszer akkor valószínű hogy vmi fizikai jel lesz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!