Adventisták! Tudnátok segíteni?
Nagyon köszönöm a válaszokat !! :)
Még egy kérdés : Nalunk az esküvőkor nem nagyon adnak ajándékot , hanem pénzt adnak az ifjú párnak .
Itt akkor valami ajandekot kell vinni ? Vagy itt is van olyan , hogy boritekban penzt adnak ? :)
Szia!
Adventista esküvőm volt, mi is kaptunk borítékban pénzt, ebben a tekintetben nem más az adventista esküvő.
"Biztos bennem van a hiba, de én nem látok itt se zenét, se táncot, se lakomát... "
Szia Péter!
Azért, mert nincs írva, attól még lehetett. Tudod, a Biblia sok, nem fontos részletet kihagy az elbeszélésekből
Gondolod, hogy egy menyegzőn semmi mást nem csináltak, csak ültek és vedelték a bort?
14.Hsz!
Szolgálatom révén igen sok adventista mennyegzőn,és lagzin vettem részt,de egyetlenen sem,ahol alkohol,tánc,duhajkodás nélkül szomorkodás,vagy ájtatoskodás lett volna.
Esküszöm:A jókedvhez,a közösség élményéhez,nincs szükség ezekre.
Én,nem tartom bűnös szokásnak a táncot,bár némely táncok alapvető része az erotika,ami nem tartozik csak a házaspárra,s így össze -vissza erotikus táncukálni nem keresztényi dolog.
Ehes diszno makkal almodik..aki mindenben erotikat es bunt lat az beteg lelek
Ne mar tanc erotikus legyen komolyan innen egy lepes a vilagi zene tanc noi hang es szoknya betiltasa es megerkeztunk a fundamentalista vilagba
Noket kukazsakba bujtatjuk nevuk csond csak szuljebek es fozzenek csondben.
Ahhh
Kedves 16.Hsz!
Olvass értelemmel!
Én ezt írtam:
"...bár némely táncok alapvető része az erotika..."
Nem azt ítam,hogy minden tánc erotikus!
Pl. a salsa,egy igen erotikus,egymásbasimulós tánc.
"14.Hsz!
Szolgálatom révén igen sok adventista mennyegzőn,és lagzin vettem részt,de egyetlenen sem,ahol alkohol,tánc,duhajkodás nélkül szomorkodás,vagy ájtatoskodás lett volna.
Esküszöm:A jókedvhez,a közösség élményéhez,nincs szükség ezekre.
Én,nem tartom bűnös szokásnak a táncot,bár némely táncok alapvető része az erotika,ami nem tartozik csak a házaspárra,s így össze -vissza erotikus táncukálni nem keresztényi dolog."
Kedves Testvér! Ezt én nem is kétlem, de most a Kánai menyegzőről volt szó, annak tekintetében írtam a 14. választ, nem az adventista esküvőről volt szó. Viszont az adventista szertartások elég ájtatoskodók, picit képmutatóak is szerintem. Pl. közösségben azt hirdetni, hogy nem iszom kávét és alkoholt, stikában pedig igen, mikor nem látják ...
A tánc erotika részével egyetértek, a mai "táncok" egy része ezen alapul
Pedig mi a ferjemmel imadunk tancolni
Es ha eskuvore megyunk ez a lagzi legjobb resze.
A lenyeg az ember maga dont
Minden eskuvon van alkohol es megsem iszunk ez a mi dontesunk.
Van tanc de nem enyelgunk ugyancsak sajat dontesbol
Kave kola csoki kakao red bull fekete tea mind ua hatasu
Na szalljunk mar el ez tulzas.
18.Hsz!
Azonos irányba forog az agyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!