Az adventisták hogy állnak a nyelveken szólással?
Szia!
Számomra úgy tűnik, hogy az adventisták normális emberek, nem halandzsáznak.
Az adventisták hisznek Isten Lelke "nyelveken szólás"ajándékában,és gyakorolják is azt.
Vannak,akik 4-8 nyelven is beszélnek,sőt előfordult olyan eset is,amikor-vészhelyzetben-egy általa korábban nem beszélt nyelven kommunikált Afrikában.
Az extázis alatti halandzsát senki sem gyakorolja köztünk,mivel hisszük,hogy a Lélek ajándéka haszonra adatott,s nem az értelemből kivetkőzött emberek félrebeszélésére.
Köszönöm. Akkor szerintetek Pál halandzsáról beszél, mikor az angyalok nyelvét említi?
Én nem szólok nyelveket, csak érdekel a kérdés.
Jó kérdés!
Az angyalok,"angyalnyelven"beszéltek az emberhez akár egyszer is?
Annyi bizonyos,hogy nem kellett tolmács sem az egymásközti,sem az emberekhez szóló üzenetközvetítéshez.
Nagyon jol állnak a nyelveken szólással eggyesek közzülük ahogy adta a Szent Lélek, tudnak eggyesek 4-5 nyelven vagy akár még több. Én pl 2 nyelven tudok jol de ezek mellett még értem a latin alapu nyelveket és angolt.
Sokszor jo ha segíteni tudok valakinek.
Azokrol a nyelvekröl és az olan formás, töltetü nyelvekröl amit a halandzsások beszélnek nem olvastam a bibliában de értelmes nyelvekenszólásrol igen.
Kedves Kérdező!
Kérlek mutass egy magyar-angyalnyelv szótárt!
Pálapostol is csak akkor beszélt"angyalnyelven"amikor angyalokkal beszélgetett,de nem tudok ilyen esetről,bár ha megesett volna,összehozott volna egy ilyen szótárt.
Hogy állnak?
Jól! Mindenki aki megtanulta és nem felejtette el nagyon jól beszéli amit tanult. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!