Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Krisztus elött 607-ben, mi...

Krisztus elött 607-ben, mi kezdődött el?

Figyelt kérdés

2017. febr. 19. 11:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Olvasd és értsd Péter kommentjeit. Az őrtorony a tanításához igazította a történelmet, és nem is fogadja el, hogy az nem úgy történt, ahogy mondja, hisz akkor nem mondhatná, hogy Jézus 1914ben tért vissza láthatatlanul.
2017. febr. 20. 09:45
 12/31 anonim ***** válasza:
0%

11.Ti pedig a bibliát a háromsághoz és a hagyományhoz igazitjátok aminek köze nincs az Isten szavához.

Háromság,tisztítótűz,lélekvándorlást stb. hol ir a biblia? De amit az Őrtorony ir minden gondolat alá van támasztva a bibliából.

2017. febr. 20. 10:01
 13/31 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Szerintem járj nyitott szemmel, és meglátod, hogy lépten-nyomon hazudtak neked. Én vettem a fáradságot és utánaolvastam. Az Internet korában minden elérhető. Ellenőrizd a forrásaid, és meg fogsz döbbenni...

Üdv. Péter

2017. febr. 20. 13:06
 14/31 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,még ha nem jártam volna utánna is a biblia alapján igazam van, mert ez az emberek által kitalált misztikus hagyományok amik nincsennek a bibliában,ugyanis nagyrészük az apostolok halála után következtek be .Kivéve a háromság-ot amit 325 ben egy pogány császár vezette zsinaton pogányok és kereszténynek mondott személyek hoztak létre.Ezekről sem Jézus sem az apostolok nem is álmodtak.

Itt van az apostolok halála utáni beállt szakadás.

Pál azt mondta "Az eltávolzásom után báránybőrben bujt gonosz farkasok jönnek akik nem kedveznek a nyájjal".

A szakadás kezdete bekövetkezett az apostolok halálával és sok hamis tanítás jött létre hatalomvágy,és meggazdagodás céljából és nembeszélve a pórnép elnyomása porászon tartása,ezért volt,hogy pld tisztítótűzzel ijezgették stb.

50% hagyomány ezekben a vallásokban 30%a biblia félremagyarázása a lábjagyzeteket is beleértve(pld.a pap nősűlése,egyik vallásban nősül a másikba nem).Az apostol szerint aki megakar nősülni nősűljön meg,aki nem az ne.

Azt nem mondta vallások szerint egyik nősűljön amásik vallásba ne.

Ezért van az,hogy a Katolikus vallásban egyes papok eltévednek.

Miért nincs joga megnősülni?

Azért mert mennek a hagyomány után.

Jézus azt mondta a" ti hagyományotokkal megrontottátok az én Anyám törvényét".

2017. febr. 20. 14:59
 15/31 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Senki nem vitatja, hogy nagyrészt igazad van abban amit leírtál. De áruld el nekem, hogy ez hogyan kapcsolódik a témához?

Tudod a tények makacs dolgok, és a tény az, hogy egy XIX. századi információ alapján Jehova tanúi azt gondolják, hogy ie. 607-ben történt Jeruzsálem pusztulása, amiről ma már a régészeti bizonyítékok alapján egyértelműen megállapítható, hogy ie. 586-ban következett be. Ez 21 év tévedés.

A valódi probléma az, hogy ezt a több mint 100 éve fennálló tévedést a tanúk nem hajlandók belátni, és mindenféle áltudományos módszerekkel próbálják mindenáron megvédeni az ie. 607-es teljesen alaptalan dátumot. A múlt század közepétől ugyanis számos ékírásos tábla feldolgozása nyomán előkerült információ alapján szinte napra pontosan rekonstruálható ez a korszak.

Üdv. Péter

2017. febr. 20. 16:00
 16/31 A kérdező kommentje:

15.Igazad van a kérdéshez nem kapcsolódik az előbbi bejegyzésem de az előtte lévő bejegyzésedhez igen.Az utobbi bejegyzésednek a 607 év. kapcsolatosan utánna nézek.

Üdv.

2017. febr. 20. 17:41
 17/31 A kérdező kommentje:

15.Részben utánna néztem a 607 évnek de a bibliai kronológia szerint a 607 év megfelel a Jeruzsálem első pusztulásának,az uralkodok és a háborúk szerint is.

A világ történelem szerint is utánna nézek amiben Kevésbé hiszek,hisz bibliárol beszélünk.

2017. febr. 20. 18:24
 18/31 Molnár Sándorné ***** válasza:
0%

Kedves Péter!

A Biblia soha nem állit hamis dolgokat. Igaz, nem történelemkönyv. De amikor eseményeket emlit, azt mindig pontosan teszi. Én maradok az i.e.607-nél. A Biblia Isten által ihletett könyv. Már pedig Isten soha nem hazudik.

A világi történelem pedig számtalanszor bebizonyitotta, hogy meghamisitja az eseményeket, és az időpontokat. Tehát vagy van hitem a Szentirásban leirtakban, vagy nincs.

Én magam részéről inkább hiszek a mindenható Istenben, mint emberekben. Üdv: Judit!

2017. febr. 21. 10:47
 19/31 anonim ***** válasza:

Kedves Judit!

Felvetésed elég hamar megbukik. Csak egyszerű logika. Azt írod i.e. 607. Ószövetségi eseményről van szó, a zsidó időszámítás Kr. e. 3761-ben kezdődik. Rakd össze a többit, de segítek ilyet biztosan nem írhatott a Szentírás, ami mellett most kardoskodsz.

2017. febr. 21. 11:01
 20/31 anonim ***** válasza:
Szégyen ebben a században is olyan (feltehetőleg) felnőtt embereket látni, akik egy mesekönyvet komolyan vesznek...
2017. febr. 21. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!