Ki szerint létezik Isten?
Én személy szerint ateista vagyok de kíváncsi vagyok a véleményeitekre érveljetek kérlek
Menjünk bele egy kis logikai csevelybe ;)
szervusz.
Létezik.
Erre maga az élet, a teremtés a bizonyíték, a maga szépségében harmóniájában és a törvényeivel.
Ha nem lenne akkor sem a bolygók, sem a Föld sem az állatok, sem mi emberek nem léteznénk.
Élő élettelenből nem jön létre.
S ahol törvény van, ott van törvényt hozó is.
"Élő élettelenből nem jön létre. "
Miért ne jöhetne létre?
Az élet működése, tervezettségről tanúskodik. Az evolúció pedig emberek által kialakított elmélet, hogy csak úgy elkezdett élni a semmi.
Akkor ezzel az erővel, egy lakás, vagy egy gyufaszál is csak úgy alakuljon ki magától, a rendeletetésének megfelelően.
De ezeket is létre kell hozni, a lakást felépíteni, megfelelő módon mindent a helyére tenni, hogy lakásul otthonként szolgáljon.
a Fát ki kell vágni megmunkálni sulfurral bevonni, hogy gyufaként szolgáljon.
Ezt a két füzetet javaslom elolvasásra, ha gondolod.
"Az élet működése, tervezettségről tanúskodik. "
Miért látod így?
:)
Miért nem látod Te is így? nem logikus, hogy ahol terv szerint mennek a dolgok, ott van szervező?
Szia
TTermészetesen létezik Isten! Az egyik bizonyítéka éppen TE vagy. Annyira csodálatos az ember felépítése, hogy a tudósok is csak ámulnak.
A Biblia megállapítja: „Természetesen minden háznak van építője, aki pedig mindent megalkotott, az Isten az” (Zsidók 3:4).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!