Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek Németh Sándor itt...

Szerintetek Németh Sándor itt tényleg Szentlelket oszt? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

A Szentlélek ilyen görcsös rángatózásokban nyilvánul meg?

2017. jan. 5. 20:52
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

A Léleknek gyümölcse: szeretet,mely örömben, békességben, béketűrésben, szívességben, jóságban, hűségben, szelídségben, mértékletességben nyilvánul meg.Nem tudok olyan gyümölcstől,hogy"hanyttvágódás,fetrengés".

Tud valaki ilyen gyümölcsről?

2017. febr. 4. 17:35
 42/44 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem, de pl. ő igen:

[link]

Még számos forrás fellelhető ami igazolja a cikk írójának állításait. Az ilyen ember valóban Jézus embere?

Ha még azt a tényt nem is vesszük figyelembe, hogy milyen ember Németh Sándor, az apostolok kézrátétellel adták tovább azt a hatalmat, amit Krisztustól kaptak. Németh ugyan kitől kapta?

2017. febr. 4. 17:47
 43/44 szp72 ***** válasza:

Én olvastam Bartus László "Fesz van" című könyvét Németh Sándorról. A könyv meglehetősen szórakoztató, bár mondjuk tényleg nehezen képzelhető, hogy ennyire hülye legyen valaki. De ki tudja? Ha viszont tényleg hazugság és rágalom az egész, ahogy a hitgyülisek mondják, akkor ez egy nagyon gonosz könyv.

Én nem tudom a kérdést megítélni, én nem látok senkinek a lelkébe. Azt mondják egyébként, hogy Németh Sándor a nagy szakadás óta előnyére változott.

2017. febr. 4. 19:07
 44/44 szp72 ***** válasza:

@ Nem tudok olyan gyümölcstől,hogy"hanyttvágódás,fetrengés".

Tud valaki ilyen gyümölcsről?

A Bibliában is vannak fetrengős szabadulások. A fetrengés nem gyümölcs, de ha ettől tényleg jobb ember lett, akkor jobb ember lett. Fetrengeni nem bűn.

2017. febr. 4. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!