Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves hitgyülisek! Mi a...

Kedves hitgyülisek! Mi a véleményetek erről a videóról?

Figyelt kérdés

Elsősorban a szövegére érdemes figyelni...

https://www.youtube.com/watch?v=xvVrIDmhpPI

2016. ápr. 17. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
nem vagyok hitgyülis, és a központi hatalmat is nagyon csípem d,e erről szerintem nem lehet véleményt mondani :D mit mondanának? :D "Németh Sándor nem csinált olyasmiket mint amiket a dalszövegben énekelnek?" Be akartak szólni, és beszóltak ,hát ennyi történt :D
2016. ápr. 17. 22:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért várom még a válaszukat...
2016. ápr. 19. 01:00
 3/10 anonim ***** válasza:

de miért ? :D ez kb olyan mintha megkérdeznélek téged mi a véleményed arról a számról ami arról szól ,hogy az anyád a környék leglepusztultabb prostituáltja, mit mondanál? "Nem így van" ? :D :D :D ezt nem lehet véleményezni, inkább rakd ki pl az Orbános számukat a politika topicba abban vannak kézzelfogható kritikai elemek is, vagy a Children of Distance számukat, abban már teljesen kézzelfogható a kritika "ragrímekkel operáló hűtőmágnes bölcsesség"

de ebben semmi :D:D:D és ne is várd tőlük, nem mernek nagyon konkrétak lenni, mert így még ki tudnak használni egy jogi kiskaput, amit a berkiről szóló számukkal már bebuktak egyszer, ezért már (a konkrétság szempontjából) nem kapálóznak

persze be lehetne oltani őket, hogy nincs elég kemény tökuk, mint pl a HétköznaPI CsAlódásoknak akik létezésük óta perek és kitiltások között kénytelenek működni, de nekik már stabil állásuk van, a főnökeik nem rúgják ki őket, a KH-s srácokat viszont lazán kicsaphatják az egyetemről, + büntetett előélettel sok sikert a munkakereséshez, egyszerűen nem érné meg

2016. ápr. 19. 01:24
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Ezt most miért kérdezed? És miért hit gyülisektől??? Mit vársz???? Egyébként gagyi szám, a szöveg meg amire "érdemes figyelni" szintén nem mond semmi érdemit, pláne nem olyat ami Németh Sándorhoz kapcsolható...
2016. ápr. 19. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nem nagyon értem sajnos a kérdést. Ha arra vagy kíváncsi, hogy Németh Sándor valóban szexel-e hullákkal a temetőben vagy máshol, akkor a válaszom nem(tudom nem ezt vártad, de ha mást mondanék, hazudnék). Ja és nem is vizeli le őket. A gyülekezeti ház sem egy kéjbarlang. Nem orgiák, hanem istentiszteletek zajlanak ott. Röviden ennyi. Üdv.: egy "hitgyülis"
2016. jún. 5. 10:42
 6/10 Nagy Jona válasza:
Szerintem ez nem szép dolog mert ezt akármilyen vallási vezetővel meg lehet tenni
2016. júl. 14. 14:54
 7/10 anonim ***** válasza:
:D Nem normális ez a videó!!!!
2017. aug. 15. 11:22
 8/10 anonim válasza:
Elég gáz szerintem, mert alapvetően ez nem a Hit gyülekezetére jellemző, hanem más vallásokban az egyházi fejesekre. Nem értem, külső szemlélőként, hogy lehet olyan következtetést levonnk, aminek belső szemlélőként sem találunk alapot. Nyílvánvalóan a szám írói random hasra csapva írták. Ilyet sehol sem lehet olvasni, ilyen hírek még a lejárató fórumokon sincsenek az egyházról.Csak gúnyolják Sándort, mert képtelenek elgondolkodni azon, amit tanít. És igen, megvédem a Gyülekezetet, mert én is odajárok, és az életem megváltozott ott. Boldog ember vagyok, és nem elsősorban a Gyülekezet, vagy Sándor tanításai miatt, hanem mert rátaláltam Jézusra, aki az életét adta, még azokért is, akik ezt a számot írták. Elmondok egy történeter, és kiröhöghet aki akar, nem érdekel. Isten a szeretet és kez
2019. máj. 11. 02:54
 9/10 anonim válasza:

Isten a szeretet. Másik helyen azt mondja az ige higy Isten az ige. Jézusról, azt mondja az ige, higy ő a megtestesült ige. Egy harmadik helyen azt mondja a biblia, hogy Isten Szellem, tehat van Istennek Szelleme, ez a Szent Szellem. Tehát kipipálhatjuk azt a pontot, hogy A három egy Isten.

Nos, mivel Isten a szeretet, megakarta osztani a szeretetét, megteremtette az embert. Szabad akaratot hagyott neki, pedig tudta, hogy bűnbe fog esni. Épp ezért küldte el a fiát, Jézust, hogy a bűnbe esett bűnössé lett emberiséget megváltsa, a tiszta szent és bűntelen vérével, hiszen a bűn zsoldja a halál, vagyis az a fizetség. Ha értes meghal egy másik ember, aki alapból bűnös, mert az eredendő bűn benne van, akkor az az ember tulajdonképpen a saját bűneiért halt meg. Mivel Jézus bűntelen volt, kitutta fizetni a váltságot, ezért örökéletet nyertünk. De mivel, a testünk a romlandóságnak van kitéve, a fizikai halál bekövetkezik, de a szellemed üdvözül. De akik üdvözülnek, szent reménységük lehet Isten ígéretében, hogy majd egy új korszakban feltámadunk, örök és romolhatatlan testben.

2019. máj. 11. 03:03
 10/10 anonim ***** válasza:

utolsó hozzászólónak.

"De akik üdvözülnek, szent reménységük lehet Isten ígéretében, hogy majd egy új korszakban feltámadunk, örök és romolhatatlan testben."

- ami tény hogy kb 40 milló éve van ember a földön és a jelenlegi formájában,200 ezer év ebből talán 100% ban bizonyított. ezek előtt mi volt arra még a régészet nem adott bizonyítékot, de ez is talán hosszú idő . nem ?!

a feltámadás igy lehet pár 100 millió - sok sok milliárd év múlva reálisabb nézve az idő milliárdokat.

várni kell türelmesen.

2019. máj. 11. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!