Katolikusok mi a véleményetek erről a videóról?
Kizárólag keresztények véleményére lennék kíváncsi.
A felsorolt prédikátorszerűségek közül Joyce Meyert szoktam hallgatni eddig nekem nem tűnt fel semmilyen félre beszélése de most ez a videó elbizonytalanított bár a pápát is ide veszi pedig a bibliában írva van:
"Péter vagy, erre a sziklára építem egyházamat, s az alvilág kapui sem vesznek rajta erőt."
Gyerekkoromban katolikusnak kereszteltek, ettől katolikus leszek? :D
A viccet félretéve, hol a videó, és mi a kérdés? A bibliai idézet egyébként a (Mt 16,18) szakasz, ami az ókori keresztény tradíció szerint a péteri primátusságra vonatkozik.
Elnézést mindenkitől, este már szét voltam csúszva gondoltam felteszem a kérdést és holnap jól megnézem a válaszokat.
itt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=aJB_0ZOSgL0
Őszintèn ez a videó ha igy igaz ahogy van,ketszer nèztem meg de nemán maradtam a règi önkènyes hagyományokra èpitett vallásokkal szemben.Jelen esetben 1700 eves règiseggel rendelkező katolikus vallás.
Szerintem nemvolna olyan fájdalmas ha előről kezdenè, nevet cserèlne es 2016-tol indulna egy tökèletes biblián alapuló tanitással,elfelejtve a multat es fájdalmait.
Kedves Clark Kent mgkérlek a 4 bejegyzésben lévő videót magyarázd meg.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!