Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Katolikusok! Mi a véleményetek...

Katolikusok! Mi a véleményetek erről a videóról?

Figyelt kérdés

Figyelem! Kizárólag 18 éven felülieknek és erős idegzetűeknek ajánlott a megtekintése!

https://www.youtube.com/watch?v=okCr1SkJ_2E

2014. nov. 16. 20:53
1 2
 1/14 anonim válasza:
neked mi a véleményed?
2014. nov. 16. 23:32
 2/14 anonim ***** válasza:
33%

3 percig néztem, nem tudom mi van még benne, de amikor gyilkosságról írta, akkor kinyomtam.

Nem véletlenül vagyok protestáns. Aki olvassa a Bibliát, és meg is érti, az nem marad katolikus.

2014. nov. 17. 11:29
 3/14 anonim ***** válasza:
2014. nov. 17. 11:33
 4/14 anonim ***** válasza:
Szeretem Eudoxia bizonyságtételét.
2014. nov. 17. 12:46
 5/14 anonim válasza:
38%

filoszgod:

pedig nem ártana, ha végig néznéd, mert akkor talán megérted, hogy a protestáns egyházak vezetői is már rég behódoltak a pápának.

Amúgy meg protestáns keresztény egyházi vezetők is részt vettek ezeken a sátáni szertartásokon....

Bátran nézd meg, hogy szembesülj a szomorú ténnyel, hogy az egész kereszténység fertőzött és ki kell menekülni belőle!

2014. nov. 17. 16:37
 6/14 kzs ***** válasza:

@ Előbbi

Csakugyan???

És mondd, honnan tudod te ezt ennyire biztosan?

Mert én ismerek olyan protestáns egyházat, amelyik tuti hogy NEM hódolt be semmiféle pápának.

2014. nov. 17. 16:43
 7/14 A kérdező kommentje:

Kedves kzs!

"Mert én ismerek olyan protestáns egyházat, amelyik tuti hogy NEM hódolt be semmiféle pápának."

Csak nem a HGY-re gondolsz? 2000 környékén voltam a Hit csarnokban egy konferencián. Akkor N.S. még nagyban szapulta a katolikus egyházat. Nézd meg a videót 01:02:08-tól. A 15 évvel ezelőtti HGY biztosan nem kapta volna meg az államilag elismert egyházi státuszt. Érdemes megnézni 42:41-től, hogy hogyan nyilatkozott N.S. a szabadkőművesekről (van erről egy hosszabb videó is a neten).

Üdv.

2014. nov. 17. 18:28
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem félek, engem Isten irányít és a Biblia az alap. Nekem csak ő van középpontban.
2014. nov. 17. 20:14
 9/14 anonim ***** válasza:
Most akkor N.S. szabadkőműves?
2014. nov. 26. 23:43
 10/14 anonim válasza:
75%

[link]

ítéld meg magad Karlowy....

2014. nov. 27. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!