Katolikusok! Mi a véleményetek erről a videóról?
Figyelem! Kizárólag 18 éven felülieknek és erős idegzetűeknek ajánlott a megtekintése!
https://www.youtube.com/watch?v=okCr1SkJ_2E
3 percig néztem, nem tudom mi van még benne, de amikor gyilkosságról írta, akkor kinyomtam.
Nem véletlenül vagyok protestáns. Aki olvassa a Bibliát, és meg is érti, az nem marad katolikus.
filoszgod:
pedig nem ártana, ha végig néznéd, mert akkor talán megérted, hogy a protestáns egyházak vezetői is már rég behódoltak a pápának.
Amúgy meg protestáns keresztény egyházi vezetők is részt vettek ezeken a sátáni szertartásokon....
Bátran nézd meg, hogy szembesülj a szomorú ténnyel, hogy az egész kereszténység fertőzött és ki kell menekülni belőle!
@ Előbbi
Csakugyan???
És mondd, honnan tudod te ezt ennyire biztosan?
Mert én ismerek olyan protestáns egyházat, amelyik tuti hogy NEM hódolt be semmiféle pápának.
Kedves kzs!
"Mert én ismerek olyan protestáns egyházat, amelyik tuti hogy NEM hódolt be semmiféle pápának."
Csak nem a HGY-re gondolsz? 2000 környékén voltam a Hit csarnokban egy konferencián. Akkor N.S. még nagyban szapulta a katolikus egyházat. Nézd meg a videót 01:02:08-tól. A 15 évvel ezelőtti HGY biztosan nem kapta volna meg az államilag elismert egyházi státuszt. Érdemes megnézni 42:41-től, hogy hogyan nyilatkozott N.S. a szabadkőművesekről (van erről egy hosszabb videó is a neten).
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!