Ezek után mennyire lehet hiteles a hit gyülekezete, és Németh Sándor?
Reveal Hidden Reality 2 ??
A nevük mindent elmond. Én minden videójukat eltávolítottam, mert annyit érnek.
@ Kérdező
Ahogy írtam, ez a Reveal Hidden Reality 2 egyáltalán nem követendő, nem valós értékkel bíró csatorna.
A másik: még ha valóban így történt is (és kivételesen igazat állít ez a Reveal HR 2), te mondd, nem lehet, hogy amikor NS ezeket mondta róla, nem tudta, hogy a szóban forgó SGY mégse olyan, mint amilyennek beállítja?
Egyébként meg nagyon vigyázni kell, hogy ki (beleértve NS-t is) kiről mit mondd. Mert ha nincs kellő megalapozottság, könnyen per lehet belőle (becsületsértésért). Ezt azért kerülni kell.
@ 5
Valóban viccnek is rossz, hogy nem hiteles.
Akkor ezek szerint a Biblia sem az?
(Jót nevettem rajta.)
@ 8-as
Tudod, főleg a katolicizmus az, ami azt állítja, hogy Jézus a szegénységet hirdette.
De nem:
2.Kor 8/9: "Mert ismeritek a mi Urunk Jézus Krisztusnak jótéteményét, hogy gazdag lévén, szegénnyé lett érettetek, hogy ti az ő szegénysége által meggazdagodjatok."
Azonkívül Jób, Dávid és Salamon mind-mind nagyon gazdagok voltak, és mégis mind elhivatottak.
Érdemes lenne ezen elgondolkodni.
És ha már NS tanításait hozod fel, ezer-és ezer ember számára nyújtanak magas szellemi értéket.
"Ezek után mennyire lehet hiteles a hit gyülekezete, és Németh Sándor?"
Két dolgot állapitanék meg a kérdéssel és a videóval kapcsolatban.
1. Akár csak Soros tevékenysége, úgy a video és a feltett kérdés is manipulativ.
2. Sándor a Soros meggazdagodásáról beszélt, mint amit az Amerikai törvények lehetővé tettek, és ebben az értelemben beszélhetett a tisztességről is, míg Soros a saját bevallása szerint is nem törvénytelen, hanem erkölcstelen tevékenységekről beszélt. Pl. azokról, hogy nem érdekli a lépéseinek a szociális következménye, ha pénzszerzésről van szó. Kedves kérdező a dezinformálás is manipuláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!