Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Passió történetét rendezheti...

Katagi kérdése:

A Passió történetét rendezheti-e szerintetek egy szép szóval mondva hitetlen, erkölcstelen "meleg" ember?

Figyelt kérdés
Engem ez mélységesen felháborít.III.Móz 20:13ha valaki férfival úgy, ahogy asszonnyal hálnak : útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérük rajtuk.
2016. dec. 28. 09:57
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Ugyan már, Mózes gyilkos volt, Jákob csaló, soroljam? Te meg ítéled az embereket, ez rosszabb, mintha lapnál.
2016. dec. 28. 13:54
 22/37 anonim ***** válasza:
*lopnál
2016. dec. 28. 13:54
 23/37 imakommandós ***** válasza:
Rád jön valami fóbia ha egy emberre kimondják, hogy bűnben él és nem követendők a cselekedetei?
2016. dec. 28. 15:20
 24/37 Molyember ***** válasza:
Nem zavar, hogy vergődsz miatta, ő meg azt sem tudja, hogy a világon vagy? Ha ellenzed, ne nézd meg.
2016. dec. 28. 15:40
 25/37 anonim ***** válasza:

Én személy szerint undorodok az olyan emberektől akik máshogy ítélnek meg valakit csak azért mert homoszexuális.

Belőlem pedig ez kívánkozott ki, kedves kérdező.

2016. dec. 28. 16:08
 26/37 anonim ***** válasza:
54%
Senki nem mondta, hogy a cselekedeteit követni kellene. Attól még jöhet ki belőle jó. Ki büntelen köztetek? Emelje fel a kezét, és vesse a meleg fószerre az első követ. Katagi, kezdd te, te szent, büntelen, követendő ember! Vagy melyikőtök? Megítélő képmutató banda!
2016. dec. 28. 16:34
 27/37 imakommandós ***** válasza:

Neked valami paranoiád is van? :)

Azért kérezem mert ha a cselekedetét minősitik valakinek, akkor te már gyilkosságot vizionálsz. Vallási paranoia vagy csak ezzel manipulálsz? :)

2016. dec. 28. 16:57
 28/37 anonim ***** válasza:
57%

living witness nevű felhasználó válasza:

Isten nem használ fel erkölcstelen embert a feladat elvégzéséhez.

Kérdésem: Tudod, kik és mikor állították össze az Újszövetséget?

2016. dec. 28. 17:12
 29/37 anonim ***** válasza:

"miért gondolod, hogy minden törvény, amit Isten adott hatályát vesztette. Vegyük pl. a 10 Parancsolatot, amit Jézus is betöltött, nem eltörölt."

Nem írtam sehol, hogy minden törvény hatályát vesztette volna. A mózesi törvények célja is már az volt, hogy Isten felé irányítsák az embereket, de ezt csak töredékesen tehették. Nem is lehettek volna tökéletesek, hiszen az ekkor élt törvényalkotók nem ismerték Jézust.

De pl. a mózesi törvények értelmében a házasságtörő asszony is halált érdemelt volna. Jézus mégsem "rántotta meg" a vállát, hogy hát akkor halál, mert a mózesi törvényeket betűre be kell tartani, hanem azt mondta ennek a valószínűleg tettét megbánó asszonynak, hogy "Én sem ítéllek el. Menj és többé ne vétkezz!"

2016. dec. 28. 17:39
 30/37 anonim ***** válasza:
Imakommandós a gond, hogy nem veled beszélgettem, ne is zavarjon. De akinek inge, hát veheted magadra felőlem.
2016. dec. 28. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!