Katagi kérdése:
A Passió történetét rendezheti-e szerintetek egy szép szóval mondva hitetlen, erkölcstelen "meleg" ember?
Figyelt kérdés
Engem ez mélységesen felháborít.III.Móz 20:13ha valaki férfival úgy, ahogy asszonnyal hálnak : útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérük rajtuk.2016. dec. 28. 09:57
1/37 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy hitetlen? Extrém katolikus! Attól, hogy meleg, még hihet Istenben, nem?
2/37 anonim válasza:
Háborítson. De ha Isten őt használja fel arra, hogy a megváltás eljusson akár egy emberhez is, vagy a film készítője megtérjen a film készítése által a bűnéből, akkor ahhoz neked semmi közöd, de ugyanúgy bűnös vagy az ítélkezés miatt.
5/37 Pietrosol válasza:
Szia!
Akivel valóban megtörtént, még különbeket is kapott a zsidóktól. Ő is istenkáromló volt az ő szeműkben.
6/37 anonim válasza:
Az ehhez hasonló kérdések még éretlen vallásgyakorlóra utalnak.
7/37 anonim válasza:
Jakab 2: Te hiszed, hogy egy az Isten. Jól teszed. Az ördögök is hiszik és rettegnek.
A Bibliával ne szállj szembe.
8/37 A kérdező kommentje:
Tisztelt válaszadók! 1.) Nem vagyok katolikus. 2.) Hogyan lehet istenfélő-hívő ember az, aki "felemelt-kézzel" azaz, szinte kérkedve műveli az Isten szemében gyűlöletes bűnt. 3.) Szerintem romlott fának, romlott gyümölcse van, tehát milyen pozitív hatást tud a "művével" elérni?
2016. dec. 28. 11:39
9/37 anonim válasza:
Már eleve az a gondolat romlott, hogy Istentől félni kell. Hogyan lehet valakit szeretni, miközben félsz tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!