Van itt esetleg olyan ember akin végeztek ördögűzést?
A kérdés nem kamu és játszadozni sincs kedvem.
A kérdés annyira komoly amennyire csak lehet, kérlek ehhez tartsátok magatokat!
Köszönöm a megértést!
Nem ismerek ilyet.
A hit gyülisek, pünkösdisták közt gyakoribb jelenség lehet.
Kérdés, hogy tényleg erre van-e szükség?
Számos lelki betegség oka lehet egyszerúen emberi okból (traumák, rossz bánásmód, anyagcserezavar stb). és számos lehet utóhatásként ezoterikus, spiriszta világgal való kapcsolatfelvétel utáni következményként.
Az emberi okokra legjobb a lelkigondozás, a fájdalmak kisírása.
Az ezoterikus múlt esetén az Istenhez fordulás szabadításért imában, van, aki a Sátán megszólítását is javasolja, ("megszakítom a szövetséget, a segítségkérésért Jézus megfizette az árat és én Jézusé vagyok")
Az anyagcsere problémák pedig orvosi esetek.
Csak ezért írtam, mert indokolatlanul nem kell senkit se kitenni az örögűzésnek.
Attól a gyerekkori lelki sérülései, az anyagcserezavarja stb úgyse gyógyulna meg.
Hacsak nem bosszantottad fel valamelyik démont nem fog megszállni, a hiedelemmel ellentétben ők nem szoktak ilyesmivel szórakozni, maximum bosszúból. Van jobb dolguk is, nekem elhiheted.
Sejtésem szerint másféle entitás lehet a dolog mögött, de mivel nem ismerem a részleteket nem segíthetek.
Ha a filmes féle "megszállás" tüneteire gondolunk az inkább nagyon mély lelki probléma, mintsem spirituális lény okozta gyötrelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!