Meleg Jehova Tanú?
Figyelt kérdés
Bocsánat a kérdésért, senkit nem szeretnék provokálni, de van egy munkatársam, férfi és Jehova Tanú, és állandóan ki van bukva ha meztelen nőket lát, hogy ez milyen illetlen miért kell egy viselkedni, a pucér nős újságokat undorítónak találja és a munkahelyen a nőket, főleg idősebbeket mindig simogatja s olyan kis nyálas2016. dec. 27. 19:34
11/16 anonim válasza:
Nahát. Ha szerintem egy férfi normális, mert a nőket nem bámulja meg, akkor máris nulla a válaszom? Nem vagytok kicsit test és szex függők?
12/16 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarna ha meleg lenne, én nem vagyok meleg gyűlölő, nem úgy mint a Tanúk
2016. dec. 27. 20:31
13/16 anonim válasza:
Jehova Tanúi nem gyűlölködnek senkivel, mindössze nem elfogadható, mint ahogy a lopás, hazugság, vagy a paráznaság.
S vannak olyan testvérek, akik valamikor gyakorolták ezt az élet módot, de az Istennel való jó kapcsolatuk megőrzése kedvéért felhagytak ezzel és várják, hogy az új rendben "meggyógyuljanak"
Ellenben nem lehet megkeresztelt Tanúja Istennek.
S nem azért mert mint embert gyűlöljük, vagy utáljuk.
14/16 A kérdező kommentje:
Ez a Tanú ismerősöm mégis elfogad pár dolgot azok közül amiket felsoroltál.
2016. dec. 27. 20:40
15/16 anonim válasza:
Embereket becsaphat, Istent nem.
Csak Armageddonig fog kettős életet élni, ha valóban úgy van ahogy írod.
16/16 anonim válasza:
Kérdező: nem meleg, csak prűd. Mint az ősszes JT.. Amúgy én például JT családban nőttem fel, de kamasz korom óta tudom magamról, hogy meleg vagyok. Elsősorban ezért, másodsorban pedig a sok téves, vagy inkább hazug tanításért hagytam ott ezt a szektát. Ennek már közel 5 éve és azóta boldog vagyok az új életemmel, jegyesemmel és keresztyén hitemmel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!