Mi a neve annak a vallásnak, amely szerint Isten a mi kínunkon szórakozik?
Figyelt kérdés
2016. dec. 25. 15:04
1/10 anonim válasza:
Melyik Isten? Mit tudsz még rola?
3/10 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok. Erről a vallásról csak ennyit tudok, hogy volt/van ilyen nézet, mely szerint ezért vagyok hogy lehessen rajtunk szórakozni:) Én nem hiszek ebben, de szeretek tudni mindenféle lóufaxról.
2016. dec. 25. 15:34
5/10 anonim válasza:
majd később bővebben a híres Lóufaxról
Ateista -na az biztos nem, mivel tagadja I. létezését, ezért nem állíthatja, hogy ami nem létezik mulatozik valamin is... Max egy elmegyógyóban lehet ilyen, akkor nyolcaskának hívják az ápolók a vallását.
6/10 anonim válasza:
Ez a maszturbáciuszi eretnekség. A követői általában olyan agnosztikusok, akik túl sokat ittak.
7/10 anonim válasza:
az összes keresztény felekezet
ha nem úgy élsz ahogy az uratok diktál a pokolba sütögetnek és ő ezen szórakozik
várj!!! ez így túl egyszerű inkább keresek 2434512351 bekezdést és bemásolom de igazán mindegy hisz a vége ugyan ez lesz
8/10 anonim válasza:
egy magát luciferánusnak mondó figura mondott nekem ilyesmiket, talán ez, a "luciferánusok"
9/10 Helyes válasz válasza:
A 7.hozzászólónak írom csupán:Nagyon félreértesz valamit.A kézikönyv azért van az autódhoz,hogy megtanítson bekötni a biztonsági övet.Persze nem kötelező,de az ütközés garantált.A szétzúzott koponya is.
10/10 anonim válasza:
Az Isten játékszerei vagyunk belefér a kereszténységbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!