Szerintetek létezik Isten? Ha igen mivel magyarázzátok? Ha nem mivel magyarázzátok? (Én nem hiszek benne) Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre/világról alkotott képetekre.
A fejedben létezik ezért hiszed azt, hogy megért és veled van. A fejedben, sehol máshol.
Annyira utálom mikor valaki bizonyítékokat akar keresni Isten létezésére.. Ez hit, nem tudomány egyszerűen nincs szükség bizonyítékokra, hisszük hogy van, létezik. Ha tudnánk akkor már nem vallás lenne.
Ha meg mindenáron bizonyítékokra van szükséged akkor javaslom, hogy olvasd el ezt a cikket:
"Az ateisták hite még nagyobb, mint az enyém, mert ők el tudják hinni, hogy az öntudatára ébredt emberi agy az ősrobbanással önmagából, önmagától és önmagáért keletkezett anyagi világ fejlődésének terméke lenne. Én ezt nem tudom elhinni, természettudományos bizonyítékaink pedig egyik álláspontra sincsenek…"
(Freund Tamás)
Ezt frankón karácsonykor? Amúgy is ez a kérdés a műszereim szerint:
"Bizonyítanál, ha tudnál, de sajnos nem tudsz."
Nem, nem bizonyítanék. Ha lehetne bizonyítani, akkor nem kellene, hiszen te is tudnád. Viszont pont lesz@rom, hogy mi a te véleményed a dologról és eszem ágában sincs győzködni. Az én életemet semmilyen formában sem befolyásolja, hogy te miben hiszel vagy sem.
"Hiszel, mert ezt nevelték beléd és félsz nem hinni"
Óriási tévedés, nem neveltek vallásosan. 20 évesen tértem meg személyes tapasztalások alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!