Hívők! Miért gondoljátok azt hogy isten létezik?
+
miért gondoljátok azt hogy létezik a túlvilág?
nem tudjátok elfogadni hogy csak egy életetek van ... ?
- Igen, létezik Isten.
- Igen, létezik túlvilág.
- Igen, egy életünk van.
De mit akarsz kérdezni?
Még nem unjátok ezeket a kérdéseket!?
Én nem csupán gondolom, hanem hiszem!
És azért hiszem mert meg bizonyosodtam, hogy Isten van és nem csupán egy véletlen műve vagyunk hanem igenis van egy Teremtőnk aki mindent meg alkotott.
És de igen azt el tudom fogadni, hogy csak egy életem van és pontosan itt a lényeg mert ez az egy élet lehet akár örökkévaló is. Jézus azt mondta, hogy aki hisz Ő benne soha meg nem hal.
Mert ok nélkül nem történik semmi. Mindennek van egy kiváltó oka, de ahogy visszamegyünk az okok láncolatán akkor egy ponton elérjük azt az okot, Akinek nincs más oka. Mert mindent Ő okozott. Erre pedig csak egy intelligens lény képes.
A túlvilág egy tág fogalom, de hiszek egy olyan világ létezésében, amely túl van a fizikán és a tér-időn.
Én már régen elfogadtam, hogy egy életem van.
A materialistáknak van az a bohókás világképe, hogy a mindenség alulról szerveződött felfelé.
A materialisták szerint hogy lehet ennyire kreativ az anyag?
Miért gondolják azt, hogy fel tudta szervezni magát 150 billió sejtből álló emberré, és minden sejtbe bele tudott írni 280 kötet Bibliának megfelelő kémiai információt?
Isten létezését részben saját tapasztalataim,részben alkotásán,a gyönyörű,jól megtervezett természeten keresztül hiszem.
Én nem hiszek túlvilági életben!
Én hiszek a test feltámadásában,és az örökéletben.
Kedves Kérdező!
Hadd kérdezzek vissza:
Az istentelenségben HÍVŐK-nek miként létezik olyan mérhetetlen vak hite,hogy ezt a bonyolult,gyönyörőséges világot az anyag maga hozta létre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!