Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok a kereszténységről?

Mit gondoltok a kereszténységről?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 22:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

úrsiten xD szerintem ezt senki nem ovlassa el xDDD (ahogy én sem :P)

véleményem:

szerintem szar az egész, de azért tiszteletben tartom, hogy mások hisznek benne.

de most gondolj már bele... még egy ilyen hülyeséget?? a bibliát csak emberek találták ki, akik eufórikus állapotban voltak xD

az egyetlen igaz dolog az egészből, hogy Isten megteremtette a világot...

aztán, mint valami latin-amerikai szappanoperában, leste, ahogy mi emberek szépen felépítgetjük magunknak xDDD ő nem nyúl bele semmibe sem xD (persze ezt nem írja a biblia xD)

én ebben hiszek :D

2010. aug. 22. 00:21
 22/23 anonim ***** válasza:
39%

Azért jókat röhögök az ilyen férgeken,akik szerint "ez az egyetlen igaz vallás".A keresztény elvek szerint élő embernél nincs képmutatóbb(lásd:pedofil papok) és beszaribb(tartsd oda a másik arcod).Persze,ha senki nincs a közelben aki velük együtt jár templomba,akkor nyíltan rosszindulatúak,szidják Istent és az embertársaikat,ect...

Mifelénk van egy szép igazság:"Inkább legyél ateista,csak keresztény ne!"

2010. szept. 20. 12:18
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy összetett és sok gonddal megszerkesztett vallás ( ami egyébként épp ezért túl könnyen támadható és hiteltelen, amiben sok szép dolgot írnak, nemes elveket is hirdet - de csak épp annyit, mint bármelyik más vallás. Nos, a kereszténység nem az én igaz utam :)
2010. szept. 20. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!