Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan tudnám egy fokkal...

Hogyan tudnám egy fokkal jobban elmélyíteni a vallást?

Figyelt kérdés

Hiszek Istenben, minden nap imádkozok. Megköszönöm az egészséget, hogy együtt van a családom és kérem, hogy tartson meg minket sokáig jó egészségben és nyerjek a lottón és találjak egy társat az életben. Ha járnék templomba akkor Isten jobban figyelne rám? Sajnos nem vagyok megkeresztelkedve, mert nem döntöttem el, hogy milyen egyháznál legyek, a családtagok különbözőek ezért nem is lettem megkeresztelve.

A templom miatt meg kicsit rossz érzésem van, hogy 4-5 éve nem voltam ott, tatámmal jártam, de mostmár dolgozok, sportolok és nem tudunk ilyen programot csinálni.

24 F

2016. nov. 28. 10:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

ők azt a pénzt úgyis befizetik, én a Zrt.-től nyernék...

nekem volt pár alkalom, hogy ismerősöm akart velem fogadni egy - egy meccsre, de mondtam neki, hogy nem kell a pénzed.

Én ha fogadok a lottózó ellen játszok, tőlük nem sajnálnám elnyerni.

A munka meg nincs megfizetve, van aki a semmire kap sokat, és van aki meg sokat dolgozik és nem kap semmit...

Én egy gyárban dolgozok, rossz látni hogy emberek milyen kevés pénzért dolgoznak sokat, voltam régebben pszichológusnál 45 percért kért el 6.000 Ft-ot. Ez is egy olyan munka, hogy semmit nem csinál és majd' annyit kap 1 órára mint egy dolgozó ember 2 nap alatt keres. Szerintem ez nem igazság.

És még a politikusokról, magyar focistákról nem is beszéltem.

2016. nov. 28. 21:25
 12/18 A kérdező kommentje:
Péter amit küldtél az eléggé elgondolkodtató
2016. nov. 28. 21:29
 13/18 A kérdező kommentje:
ki is írok egy újabb kérdést ezzel kapcsolatban
2016. nov. 28. 21:29
 14/18 anonim ***** válasza:

"a lottózó ellen játszok"

Nem, ez nem igaz. A lottózó mindenképpen nyer - 45%-ot kötelező nekik átlagosan visszafizetni a befizetett pénzekből. Úgy kell megállapítaniuk a szabályokat, hogy ez teljesüljön.

Az meg, hogy mennyi munkáért mennyi pénzt kapsz... az egy dolog. Ha többet tanultál volna, akkor választhatnál jobb állast is. Ehhez viszont NEKED kellett volna tenni valamit!

MÉG MINDIG azon gondolkodsz, hogyan tudnál munka nélkül sok pénzt szerezni. Ez egyáltalán nem keresztényhez méltó gondolkodás! Isten semmiképpen nem támogatja ezt!

2016. nov. 28. 21:44
 15/18 A kérdező kommentje:
Tanulok most végzem az egyetemet.
2016. nov. 28. 21:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Melyiket?
2016. nov. 28. 21:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Nos valójában igazság szerint nem a vallást kell elmélyíteni, mert annak semmi értelme, hisze azzal nem istennek kötelezed el magad, hanem a szóban forgó vallásnak.

Istent kell személyesen megtalálnod, azaz Jézus Krisztust, Aki a testben megjelent Isten. Ő neki kell alázatosan megbánnod a bűneidet. Őt kell személyesen behívnod a szívedbe és az életedbe. Öt kell elfogadnod Uradnak, személyes megváltódnak és Istenednek. Ha ezt őszintén alázatos szívvel és hittel megteszed imádságban, akkor Jézus, Isten belép a szívedbe az életedbe. Ennél jobban nem lehet elmélyedni, mert utána már a halál van.

2016. nov. 30. 20:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Azt írtad, hogy meg nem döntötted el milyen egyházhoz tartozz. Akkor talán érdemes lenne megvizsgálnod a vallásokat, hogy melyik követi hűen a Biblia tanításait. Ha imádkozol Istenhez, kérd a segítséget,hogy éreztesse meg veled az akaratát. Olvasd a Bibliát, az fontos nagyon. 2Timotheus3:16.
2016. dec. 1. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!