Hova lehet még a gyűlöletkeltést fokozni?
Sziasztok, mint egy olyan ember aki nem elfogult a vallásával kapcsolatosan, szoktam tájékozódni más oldalakról is, hogy ha esetleg vitába kerülök, egy keresztény embertársammal, akkor ne lehessen rám azt mondani, hogy gyűlöletkeltés a célom, ez most sem történt másképp, olvasgattam a tanúk oldalán a "Bibliai" tanításokat, és felkaptam valamin a fejemet. Én talán még ehhez hasonló szándékos, arrogáns, és lenéző dolgot soha egyetlen oldalt sem láttam, mint itt. Máris linkelem a kérdésed oldalt és le is írom mi a problémám vele.
Mint láthatjátok, ennek a fejezetnek arról kellene szólnia mi is fog történni az utolsó napokban a Biblia leírása alapján. Viszont itt valami sokkal többről van szó, nem csak a megszokott elfogult, és sajátos Biblia értelmezését lehet olvasni, hanem ha jobban megfigyelitek két kép is található az oldalon, amik most a legfontosabbak. az egyik kép ami a negatív felsorolást hívott képviselni, amelyen egy jól láthatóan öltözetéből, Katolikus, vagy Ortodox Pap, Püspök, Pápa van rárajzolva, mint a negatív események egyik meghatározó személye, természetesen ez ennél többről szól, ez a teljes keresztény világot magába foglalja, amely a tanúkékon kívül esik, és vallják a Szentháromságot. Nézzük is meg, mi az ami a felsorolásban a kép mellé van írva.
"megvan náluk az Isten iránti odaadásnak egy külső formája, de erejére nézve hamisnak bizonyulnak"
Szóval, egyértelműen hamisnak tartják a Jehova Tanúi azon embereket, akik nem a szervezet tagjai, de hívő embernek mondják magukat, azt tudni kell, hogy bár voltak eddig is célozgatások, talán eddig ez az egyik olyan, ami már álca alá sem kerül, nyíltan kijelentik a tanúk, hogy mindenki aki nem azt az Ismeretet képviseli Istenről, amit ők, az egészen egyszerűen hamis.
És tovább folytatván, ha lentebb mentek, van egy másik kép, amely a boldogságról, és arról szól, hogy ezen "hamis" embereken kívül, viszont van egy csoport, akik a "örömhírt" fogják képviselni, és királyság jó hírét prédikálják. Természetesen a jól meg szokott rajz a tanúkról szól, akik nem sajnálván az arroganciát, a nagyképűséget, és a teljes primátus "igazság" jogán élvén, magukat teszik meg annak a csoportnak, amely majd a fentebb említett hatalmas káoszban "reménysugárként" fog megjelenni.
Őszintén mondhatom soha egyetlen egy, keresztény oldalt sem botránkoztam meg, vannak oldalak, ahol kitérnek az esetleges más keresztény felekezetek "hibáira" de hogy ilyen mélységekig jusson egy szervezet mások lejáratásának, az arrogancia, a lenézés, és az ítélkezés gyakorlásában, soha, sehol nem láttam. Egy keresztény ember, egy csoport, aki állítólag a szeretet legnagyobb formájának képviseletében cselekszik, hogy ilyen dologra vetemedjen, ezek után szemernyi kétségem sincs tovább, hogy a tanúk már döntöttek, és nem az igazság mellett, hanem a szervezet mellett. Ti mit gondoltok erről ?
Mt 10,34
Ne gondoljátok, hogy békét jöttem hozni a földre. Nem békét jöttem hozni, hanem kardot.
2 Tim 2,3-4
Vállald velem együtt a nehézségeket, mint Krisztus Jézus hű katonája. 4 Aki harcol, nem bonyolódik bele az élet mindennapi dolgaiba
Tít 3,10
A tévtanítót néhány figyelmeztetés után kerüld
És nem utolsósorban Ef 4,1-2 :)
Kérlek benneteket, én, aki fogoly vagyok az Úrban, hogy éljetek méltón ahhoz a hivatáshoz, amelyet kaptatok, teljes alázatban, szelídségben és türelemben. Viseljétek el egymást szeretettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!