Szerintetek ez a szent szellem töltekezés megtapasztalható sima templomban is?
Ez a dolog:
https://www.youtube.com/watch?v=Ee8H7KbN41k
Nálunk csak a hitgyülekezetben hallottam, nem jár a templomokban is ez a szent szellem?
nem értünk egyet van ilyen...
a kérdezőnek:
amit linkeltél egy olyan oldalról van ami a legbizarabb szekták egyikéhez tartozik szemrebbenés nélkül hamisítanak történelmet és hazudnak más módon is ezért fenntartásokkal kezeld azt is amit kérdeznek, korábban műr láttam a videot, ha van is benne igazság nyilvánvalóan csak részigazság mert számos esetben semmi olyat nem csinálnak ennek a különös állapotnak az eléréséhez amit a videoban látunk, elképzelhetőnek tartom hogy így is el lehet érni ezt az állapotot de nem csak így, és vegyük figyelembe hogy valószínűleg sok karizmatikus lelkész is őszintén elhiszi amit csinál
Szia!
Azért azt a szent szellemet, amiről János, mint pneuma tész alétheiasz beszél, nem biztos, hogy érdemes ide keverni. Tiszteletlen dolog Jézus Krisztus tevékenységének esszenciáját fetrengéssel és halandzsával azonosítani és mentális offline üzemmóddá degradálni.
Mindamellett ez az izé nincs jelen templomokban, orvosnál, postán, földhivatalnál, munkahelyen,..., csak sajátos módon a szekta szeánszain.
Kérlek benneteket világosítsatok fel,hogy merre ír a Biblia,hogy Jézust,vagy tanítványait úgy megérintette Isten Lelke,hogy ők a földön fetrengtek volna!Én még ilyet nem találtam.
Találtam viszont olyat,akiket gonosz lelkek gyötörtek,s ettől fetrengett a földön,majd a Mester elűzte ezeket a lelkeket.Gondolod,hogy Jézus elűzte volna Isten lelkét?
Kedves
Egy ellenpélda a részegség általános tüneti megítélésében:
"Mivelhogy pedig hosszasan imádkozék az Úr előtt: Éli figyel vala az ő szájára;
És mivel Anna szívében könyörge (csak ajka mozgott, szava pedig nem volt hallható): Éli gondolá, hogy részeg.
Monda azért néki Éli: Meddig leszel részeg? Távolítsd el mámorodat magadtól."(1 Sám 1:12-14)
Az általad hivattkozott történetnek van még egy csavarja:
" Mások pedig csúfolódva mondának: Édes bortól részegedtek meg."(Acs 2:13)
Tudvalévő volt ugyanis,hogy Jézus,és tanítványai,csak édes bort,vagyis mustot,és sűrített mustból készített szintén erjedetlen bort fogyasztottak,amitől nehészkes berúgni.Ezért volt csúfolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!