Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szent Szellem . Hogyan tudok...

Szent Szellem . Hogyan tudok jobban nyeleken szólni? LEHET FEJLESZTENI?

Figyelt kérdés
Meg kaptam a nyelvek szólását . de csak nagyon rövid . Másokat hallottam hosszabban nyelveken szólni .de én nem . Hogyan Kell ? Lehet ezt valahogy fejleszteni .Ha lehet saját meg tapasztalásokat , HIZ GYÜLEKEZETE

2016. okt. 31. 09:36
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
45%

Csak dobd le a gátlásaid és adj ki magadból mindent.

A szégyenérzet gátol, semmi más. (ami persze a józan észből fakad).

2016. okt. 31. 09:41
 2/32 A kérdező kommentje:
Köszi a választ . És fejleszteni hogyan tudnám ?
2016. okt. 31. 09:51
 3/32 anonim ***** válasza:
35%

Hallgass ilyen jellegű zenéket (főleg az első másodpercekre gondolok):

https://www.youtube.com/watch?v=ACR6iduR_q0

2016. okt. 31. 09:57
 4/32 kzs ***** válasza:
75%

@ Előbbi

Ugye csak viccelsz? Remélem, nem gondoltad komolyan, hogy Isten Szelleme közösködik ilyen és ehhez hasonló démonikus zenékkel?

--------

Isten Szelleme kizárólag Krisztust dicsőíti, Krisztus pedig az Ige. Tehát az Igének a követése és éneklése az, ami - nem kizárólagosan, de - nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy Isten Szelleme - a nyelveken szólás által - megnyilvánuljon.

2016. okt. 31. 12:40
 5/32 anonim ***** válasza:
36%

Isten logikusan és intelligensen kommunikál. Nem zavar tőszavakat és betűket dobál-össze vissza.

Bár lehet nekem tűnik csak fröcsögésnek, mert a démonok megzavarták a fejem.

2016. okt. 31. 12:42
 6/32 Pietrosol ***** válasza:
0%

Szia!

Inkább a már meglévő beszéded legyen értelmes. Jézus Krisztus is érthető, emberi nyelven beszélt.

Mindamellett, ha a halandzsát szeretnéd fejleszteni, akkor az utyamutyakutyaputyarityerutya, dzingidzongihinyehunya szerintem nem rossz kezdetnek. Aztán ezeket össze-vissza kombinálhatod.

2016. okt. 31. 12:54
 7/32 anonim ***** válasza:
54%

Minél többet gyakorlod, annál jobban fog menni. Bibliai alapelv, hogy aki a kicsin hű, az sokra bizatik. De ajánlanék egy könyvet, amit bár a KSZE adott ki, de nagyon jó és hiánypótló a Szent Szellem keresztségről, a nyelvek imájáról. Ez pedig Kennth E. Hagin, A nyelvek titkai- a felsőházban történtek után. Azt azonban nem ajánlom, hogy ennél közelebb lépj a KSZE közösségéhez. De nagyon jó még a Hit Gyüli által kiadott Kútfő és a folyamok, A bibliai hit, a Jézus neve, Az Úr lámpása illetve a Szolgálati ajándékok, szintén Kennneth E. Hagintől. Bár utóbbiak csak érintőlegesen foglalkoznak a nyelveken szólással, de sok információ van bennük csepegtetve erről is, ráadásul élvezetes a szerző stílusa, és sok igével támasztja alá az állításait.

Van még egy nagyon jó könyve, ami témába vág. A nyelvezete kissé furcsa, mintha erdélyi magyar ember fordította volna, mert furcsa nyelvi fordulatok vannak benne. Ennek ellenére élvezhető, és világos. Ez ugyan nem közvetlenül a nyelveken szólásról szól, de a közbenjárás eszköze nagyon gyakran maga a nyelvek imája, így mégis szorosan kapcsolódik hozzá, akkor is ha nem ezen a néven van említve. Ez a könyv a Közbenjárás művészete, ami ezidő szerint elérhető a scribd oldalán, csak a könyv címét kell a google-ba beírni.

2016. okt. 31. 13:07
 8/32 kzs ***** válasza:
60%

@ Pietrosol

Az addig rendben van, hogy Jézus értelmes, emberi nyelven beszélt, de - mint ahogy már írtam neked - a Biblia konkrétan foglalkozik a nyelveken szólással, viszont arról nem ír, hogy ez Isten számára felesleges lenne.

Ezért inkább úgy fogalmazok, hogy NEKED az.

2016. okt. 31. 13:40
 9/32 Pietrosol ***** válasza:
35%

Kzs!

Magam is szoktam a fiammal bohóckodni így. Lehet, hogy látens karizmatikusok vagyunk?

2016. okt. 31. 13:51
 10/32 imakommandós ***** válasza:
72%

nem számít, hogy mennyire szépen szólsz nyelveken, vagy mennyire változatosan. egyáltalán nem az a lényege, hogy mások előtt vagy a magad szemében többnek tünjél. :)

ha csak két szótagod van, Isten azt is imának hallja, mert az értelem megkerülésével szellemi kommunikáció zajlik amit csak Isten ért.

2016. okt. 31. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!