Hogyan készítsek itthon egy hindu vaisnava házi oltárt? (Magyarországon Krisnásokként ismerik ezt az irányzatot, de én nem azt követem 100%)
A lakásban még a családommal lakom, de van saját szobám, amit csak én használok. Ebben a szobában szeretnék ún. házi oltárt készíteni, ami nagyon szolíd, egyszerű mégis hangulatos. Milyen kellékekre van szükség egy ilyen oltár készítéséhez?
Elég pl. Visnuról (v. Krsnáról) egy-egy fénykép, illetve gyertya, egy szép, egyszerű terítőn? Lehet ezt az oltárt egy polcon készíteni? Mert nincs helyem külön kis asztalnak...
Segítő válaszokat, ötleteket várok. Köszi!
Bocs, de ismeretlenül ítélsz meg. Nem divatból vettem fel, és nem csak a szobámat akarom feldobni ezzel. Akkor fel se tettem volna a kérdést...
A Fő elvekkel, tanításokkal tisztában vagyok, és igenis nagyon sok dolgot meg kell még "tanulnom", de mindenki a maga idejében tanulja meg a dolgokat. Lépésről lépésre, és nem vagyunk ugyanazon a szinten.
Nem értem, hogy a kérdésemből hogyan, mi alapján következtettél arra, amit írtál. Amit írtál, az csak egy vélemény, ami oyan mint a s*gglyuk - mindenkinek van.
Szeretnék segítő válaszokat kapni, amelyek a kérdésemre válaszolnak. Azokat előre is köszönöm.
muszály offolnom egyet,mert beleőrülök....
segglyuuuuuuuukkkk!!!!!!
utólag is elnézést kérek de nem bírtam magamban tartani,viszketett tőle a hajam :D
13:28-kor írónak.
Örülök, hogy azzal valaki mást is - Téged - megnevettettelek. :D
De szerintem van valóságalapja. A nevettetés már csak hab a tortán...
itt találtam, tőle kérdezed meg :)
Guruttama Dasa vagyok,
a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők közösségének lelkésze
elérhetőségem: gtd@1108.cc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!