Biblia tanulmányozást csak a Jehova tanúitól lehet kérni/igényelni?! Más vallási szervezet nem végez ilyet? Vagy van más lehetőség is?
A Hetednapi Adventistákról olvashatsz itt is: [link]
Nem tudom, hogy be jön e a link. Itt egy idézet:
"Ez az Adventista vallás is egy ember nevéhez fűződik. Az illetőt William Millernek hívták (1782-1849.). Érdekes, hogy Miller is eredetileg egy másik vallásból vált ki, mégpedig a Baptistákéból. Ám amikor Miller saját egyéni ige nézeteit kezdte hirdetni, a baptisták kizárták maguk közül követőivel együtt."
Biblia tanulmányozást vagy a Baptistáknál, vagy a Reformátusoknál vagy a Keresztyén testvér gyülekezetnél végezz! Máshol csak a ferdített változatokat olvashatod és hallhatod.
Kedves szaja! Megleptél!
Mondanál nekem egy példát a ferdítésre?
Szerintem ez az oldal nem arra van és nem is alkalmas arra, hogy vallási nézeteket, tanításokat megvitassunk, ezért is idéztem be a linket.
Amennyiben választ keresel a kérdésedre, szerintem ott megtalálod.
Kedves szaja!
Aki vádol érvek nélkül,az rágalmaz!
Lennél kedves egy bibliai idézetet ide linkelni,amelyben Isten visszavonja a 4. parancsolatot?(
Kedves szaja!
Aki vádol érvek nélkül,az rágalmaz!
Lennél kedves egy bibliai idézetet ide linkelni,amelyben Isten visszavonja a 4. parancsolatot?(A szombat megszentelésének parancsolatát.)
Hááát! Bizony,bizony,kíváncsi lettem volna,csak 1 példára a ferdítést illetően.
Amíg nem tudok bízonyítani,vagy nincs tapasztalatom,addig elég merész lehet egy kijelentés.
Nem vádoltam senkit. Korábban már bemásoltam egy linket, amit bemásolok ismét. Itt olvashatsz válaszokat a kérdéseddel kapcsolatban, a Szombattal kapcsolatban is.
Azt a terjedelmet nem fogom ide bemásolni, és ahogy azt korábban írtam itt nem alkalmas vitázni vagy eszmecserét folytatni. Bizonyára tisztában vagy a szabályzattal, akkor tudhatnád és észrevehetted volna, hogy már így is bőven eltértünk a tárgytól és a témától. A kérdező nem a szombatra kíváncsi, hanem arra, hol tanulmányozhatja jól, biztosan és helyen a Bibliát.
Ez esetben azt tanácsolom, ha vitázni szeretnél, akkor azt valahol máshol kellene, nem itt. Vitára megvannak a különböző keresztény fórumok, mint pl. igeforum.com is alkalmas erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!