Szerintetek Isten mindenható?
Figyelt kérdés
Mert ha én nem akarok benne hinni, és megtérni, akkor nem teszem. Tehát nem mindenható. Mivel azt szeretné hogy mindenki üdvözüljön de ugye mint tudjuk nem mindenki üdvözül.2016. okt. 31. 22:51
21/22 Alex Fly válasza:
Voltak kivételes esetek, amikor befolyásolta az embert; elég csak a fáraóra gondolni. Tehát megteheti. Az már az Ő saját döntése, hogy nem él ezzel a hatalmával.
22/22 A kérdező kommentje:
A fáraónál már amúgy is kemény volt az a szív. (Illetve ha nekem kemény a szívem attól még bármit mondhatok, illetve tehetek. Csupán az érzelmeim nem irányulnak valami felé. Mivel általában a szív az érzelmeket jelenti. Ha én úgy érzem hogy nem szabad "A"-t mondanom, de ettől még mondhatok "A"-t)
A fáraónak csupán az érzelmeit irányította úgy, de attól még dönthetett volna másképpen.
2016. nov. 2. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!