Miért vannak a Földön sérültek, végtag nélküliek? Miért hal meg valaki két hetesen, vagy még a magzatban?
Figyelt kérdés
Sokan azt tanítják, hogy az életünk a Földön az út a mennybe és itt nagyon sok jó dolog történik velünk. A fent említett emberekkel mikor történnek ezek a jó dolgok?2016. okt. 19. 20:46
11/19 Pietrosol válasza:
Na, ezt nem ide szántam!
Bocsánat!
12/19 anonim válasza:
"Az embereknek szabad akarata van, ha semmi rossz nem történhetne, nem lenne szabad akarat, hanem diktatúra."
Na ez egy rohadt nagy baromság.
13/19 anonim válasza:
Azért vannak az általad említett esetek a Földön, mert bűnt hoztunk a világra; az első emberpárt rászedte az ördög, hogy Isten nélkül is milyen jó a világ és hogy olyanok leszünk, mint az Isten, azaz magunk is tudjuk egyedül kormányozni a világot Isten nélkül. Nem azért, mert valamilyen bűnt követtünk el, pl. az apa lopott, ezért a gyermek megvakul stb. A világ végén úgyis mindenki rájön, milyen nehéz Isten nélkül élni. Tudom, hogy nehéz ezt megérteni, de amiket felsoroltál, nem róhatjuk fel Istennek. Az apostolok megkérdezték Jézustól: "Mester, ki vétkezett, ő vagy a szülei, hogy vakon született?" Jézus azt felelte: "Sem ő nem vétkezett, sem a szülei, hanem Isten tetteinek kell megnyilvánulniuk benne. Nekünk annak tetteit kell cselekednünk, aki engem küldött, míg nappal van" (Jn 9:2-4)
14/19 anonim válasza:
A természeti katasztrófákat és a betegségeket többnyire nem az emberi bűnök okozzák. Ezeket valami mással kell magyarázni.
15/19 anonim válasza:
Ha a Föld mennyország lenne, akkor senki sem vágyna a mennybe, és nem igyekezne olyan életre, ami Istennek is tetszik. Vajon meddig állna fenn az édenkert?
16/19 anonim válasza:
Végtag nélkül:
A magzat jól érezheti magát az anyja méhében. Hacsak nem úgy hal meg, hogy abortálják, és széttépik.
17/19 anonim válasza:
Mielőtt valaki az ördögöt hibáztatná:
Az Úr ezt válaszolta: „Ki adott szájat az embernek, ki teszi némává vagy süketté, látóvá vagy vakká? Nemde én, az Úr? (Kivonulás könyve 4. fejezet, 11. rész)
Van még kérdés?
19/19 mesikeh05 válasza:
A mamám szokta mondani: "Ha az ember a kezdeteknél nem romlott volna el, most lógatnánk a lábunkat." Vannak rossz emberek, akik sajnos nem ismerik Isten szeretetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!