Magányos internetezők, barát-nélküliek. Ez nem lenne jó ötlet?
Sokszor látom itt, hogy sokan egyedül érzik magukat. Nincs barátjuk, nem tudnak kivel beszélgetni, párkapcsolat sem jön össze, mert úgy érzik, a másik fél nem értékeli őket, rá sem hederít. Sokszor még késő este, vagy ünnepnapokkor is itt vannak, de valami kapcsán kiírják, hogy nem szeretik őket, nincs barátjuk, stb.
Szerintem ha az ilyen embereknek külön létrehozna valaki egy ingyenes kis fórumot, vagy honlapot, hogy beszélgessenek, lehet egymásra találnának sokan, és már nem lennének egyedül. De itt a fórumon például szerintem mindenki bátortalan, és nem mer közeledni a másik félhez, aki ezt írja. Egy ilyen fórum vagy honlap szerintem nekik (nektek) jól jönne.
Igen, sajnos itt nem lehet (a szabályok szerint) beszélgetni és már én is sokat gondolkodtam rajta, hogy jó lenne egy olyan oldal, ahol lehetne dumálni.
Persze ott is névtelenek maradhatnánk.
Talán itt is lehetne egy olyan almenüt létrehozni, hiszen elvileg privátban is lehet folytatni, ha valaki nagyon személyeset akar közölni.
Gondolkoztam én is egyébként ezen. Olvasva a kérdéseket, válaszokat, én azt hittem, hogy azon kevesek közé tartozok, aki egyedül van, magányos, de rájöttem, hogy rajtam kívül nagyon sok a boldogtalan, magányos ember.
Annak ellenére, hogy egyedül vagyok, ha valami eszembe jut, vagy valakit legalább vigasztalni tudok, ha segíteni nem is, akkor megteszem, hogy válaszolok neki. Talán egy kicsit könnyebb lesz a napja.
Tényleg figyeljünk egymásra, mert nem egyszer olvasom, hogy az illető azt írja, hogy öngyilkos lesz X idő múlva, ha nem lesz valakije, vagy nem veszti el stb... Lehet, hogy nem gondolta komolyan, de ha már valaki foglalkozik a gondolatával, az jelzés értékű.
Tartsunk össze magányosok és kapcsolatban lévők egyaránt, nekem ez a meglátásom.
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!