Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lehet?
Sziasztok. Van egy osztálytársam, akivel elég jó barátok vagyunk, de én többet érzek iránta. (szeretem) :)
Nem tudom hogy ő hogy van ezzel, bár mindig mosolyog rám, meg ilyenek, de nem tudom mi lehet. Arra gondoltam, hogy beszélek a legjobb barátnőjével (akivel szintén mondhatni egész jóban vagyok, mellettem ül kémián), hogy derítse ki nekem, hogy bejövök-e ennek a lánynak. Tudom, hogy elég gyerekesen hangzik, de nem akarom elmondani, hogy mit érzek, amíg nem tudom, hogy ő ezt viszonozza-e, mert nem szeretném tönkre tenni a barátságunkat.
Szerintetek ez jó ötlet? Ti mit csinálnátok a helyemben?
F/17
A mostani fiúk a lehető legbénább módszerekkel rukkolnak elő! Nem is tudom, hogy miért nem tudjátok megérteni, de a lányok a nyílt udvarlásra tartanak leginkább igényt. Sokkal szórakoztatóbb, ha nyíltan és őszintén kifejted az érzelmeidet, mintha gyerekes módon a barátnőivel üzengetsz!
17/L
Nem jó ötlet, 12 évesen még elmenne...
Állj oda elé ahogy egy férfi és hívd el randizni, sejteni fogja mit akarsz.
arra számíts, hogy a csaj így is megtudja, hogy tetszik neked.
tudod a lányok mindent elmondanak a barátnőiknek, hát még egy ilyen fontos infót.
de a barátnőt kérhetnéd diszkrécióra, annyit mondj neki, hogy tetszik neked a barátnője, és nem tudja-e hogy vannak-e hasonló érzelmek részéről..
remélem érthetően fogalmaztam :D
Köszi a válaszokat, az elsőhöz csak gratulálni tudok! :)
Nem üzengetek a barátnőjével, csupán szeretném megtudni, hogy ha elmondom neki, hogy mit érzek, ezzel nem teszem-e tönkre méga barátságunkat is.
Miért tennéd tönkre a barátságot - egy lánynak akkor is jólesik, ha tetszik neked, ha ő maga nem akar semmit. Nyugodtan add a tudtára.
Gond akkor van, ha a te részedről lenne vége a barátságnak amiatt, hogy esetleg őt férfiként nem érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!