Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeledik a szülinapja. Szerintetek jó ötlet ez az ajándék?
Mivel jön a nagy tizennyolcadik szülinap, ugye a felnőttkor korbeli hivatalossága, gondoltam, miért ne ajándékoznám meg azzal, amitől tényleg kiakadna és voltaképp igen is vágyik erre...
Nem vagyok az a nagy öltözzünk-be-jó-móka-lesz dolog híve, de hát tudom, hogy imádja, ha beöltözök valakinek. (Már volt 2-3x ilyen.)
Szóval, arra gondoltam, hogy veszek nyuszifüleket, hozzá csokornyakkendőt, bojtos farkincát és a csuklóra két olyan valamit, ami a Playboy csajoknak is van. A ruha az megvan.
A kérdésem, hogy szerintetek ez jó lesz-e neki meg mellé egy nemesfém gyűrűt vennék. :)
Ja és ha valakinek van tippje, hogy PESTen hol lehet venni ilyen füleket meg miegymást OLCSÓN, akkor légy szíves, írjátok azt is le. Ezer hálám!!! :)))
U.i.: Egy éves évfordulóra egy bögrét kap a képünkkel, karácsonyra pedig egy párnát a képemmel. :) Ezek is jók lesznek? :)
Már megint lemaradt...
Én 18/L, párom (érthetően :D) 17/F.
Nem tudom, a 18. szülinapra jó az ötlet, régen a Sugárban lehetett kapni olcsón hozzá cuccokat. Most, hogy felújították, nem tudom ott van -e még az a bolt.
Az évfordulóra jó a képes cucc, de szerintem karácsonyra már sok lesz a képedből. Nem bántásképp, de a pasik azért nem szereti, ha egy nőnek folyamatosan ott a képe előtte akárhova néz. Szeritnem a karácsonyi ajándékot gondold át.
Ez a teljes mértékben szubjektív magánvéleményem.
Köszönöm a kommenteket! :)
Voltaképp azért szeretnék két ilyet, mert bögre-hiányban szenved, a párnára meg azért gondoltam, mert sokat "sír a szája", hogy nem alszok vele. Csupán ezért gondoltam erre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!