Miért van az hogy a fiatalok, akár diplomások, akár diploma nélküliek, özönlenek ki külföldre új életet kezdeni?
Mindegyik lehet, szerintem ez a három így együtt elég erős befolyásoló tényező.
Én azért jöttem ki, mert otthon 90ezret kerestem (és még annak is örülhettem, hogy egy év keresés után találtam valamit 2 diplomával), itt meg 300at. Én nagyon szeretnék Magyarországon élni, de azért ez nem mindegy...
Az alacsony életszínvonal, a munkanélküliség ÉS a politikai válság a kiváltó ok. + nem látni embernek való jövőt Magyarországon (a szalag melletti gürcölés éhbérért vagy a munkanélküliség miatti kilátástalanság minden csak nem jövő)
Egy diploma nélküli fiatal
-alacsony életszínvonal
-munkanélküliség
-politikai válság
-a magyarok mentalitás
-a magyar emberek irigysége és viselkedése
Még sorolhatnám naphosszat hogy miért jó elköltözni Magyarországról.Akinek esze van az elmegy ahogyan én is tettem anno.Oda vissza csak turistaként és rokon látogatásra megyek lakni és élni soha.Életem legjobb döntése volt hogy eljöttem.Itt végre boldog lehetek.
"Oda vissza csak turistaként és rokon látogatásra megyek"
És kit látogatsz meg ha itthon éhenhalnak a hozzátartozóid? Ezért neveltek fel?
6. Válaszoló neked elgurult a gyógyszered?
Csupán ÉLNI szeretnének és nem egy malac edény országban megrohadni 120 vagy 60 ezres fizetéssel amiből nem lehet megélni.Ha a szülő szereti a gyerekét akkor megengedi neki hogy rendes emberi életet éljen.Külföldön nincs kolbászból a kerítés ahogy mondják de magyarországhoz képest igen is kolbászból van a kerítés ott.
"És kit látogatsz meg ha itthon éhenhalnak a hozzátartozóid? Ezért neveltek fel?"
Miért halnának éhen?Elég talpraesettek , na meg ki lehet őket is szponzorálni külföldre , ők döntik el hogy akarják-e vagy sem.
Ez nem a rohangászó fiatalok gondja, hanem az államé
Az állam nem gondolt arra, hogy mi lesz ha a fiatalok rohangálnak kifelé akkor ki fizet majd nyugdíjat? Most már késő erre gondolni...
Ez az elmúlt 20-22 év felelőtlen politikájának a következménye... igen, két párt jutatta ide az országot kéz a kézben: a Fidesz és az MSZP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!