Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a fiatalok,...

Miért van az hogy a fiatalok, akár diplomások, akár diploma nélküliek, özönlenek ki külföldre új életet kezdeni?

Figyelt kérdés
Az alacsony életszínvonal, a munkanélküliség, vagy a politikai válság a kiváltó ok?
2011. dec. 4. 18:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó nem éppen a bölcsészek mennek ki!Hanem a műszaki szakemberek.
2011. dec. 4. 19:38
 22/23 A kérdező kommentje:
6. válaszoló, én nekem nem túl bő az ismerettségi köröm, de legalább 4-5 ilyen mentalitású öregasszonyt ismerek, akinek meghalt a férje van 1 szem fia akit magához láncol, minden nővel akivel dolga van lebeszéli róla, bemagyarázza hogy miért lenne rossz feleség és így végül 40+ egyedülálló férfiként végzi aki még mindig az öreganyjával él. Ezért érdemes volt megszületni? (22/F)
2011. dec. 4. 19:51
 23/23 anonim ***** válasza:

Mindhárom.

Én se güriznék amúgy jó diplomával sz*ros 90 ezer Ft-ért itthon.

2011. dec. 5. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!