Vannak akik akarat nélküliek?
Figyelt kérdés
Én rájöttem, hogy akarat nélküli ember vagyok. Nem akarok semmit, minden jó úgy ahogy történik. Céljaim nincsenek és így jól érzem magam. Erre ír valamit a Biblia? Sokszor gondolok arra, hogy én is csak sétálgatnék a pusztában egy bottal. Nem akarok sehol sem lakni, nem tekintek semmilyen helyet sem az otthonomnak.2012. szept. 10. 16:15
1/5 anonim válasza:
Finomakat szoktál enni/inni kedves barátom?
2/5 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy akarat nélküli, illetve van, de az valamilyen betegség, sajnos nem tudom a nevét. Te rezignált vagy, ami bizonyos szempontból jó, más szempontból rossz. Jó, mert nincsenek nagy igényeid, jól érzed magad szerény körülmények között is, nem vered a fejed a falba, ha nincs pénzed a legújabb divat szerinti iPhone-ra. Az viszont nem jó, hogy nincsenek céljaid. Tűzz ki célokat, fejlődj, mert az, hogy csak egy helyben tengesz-lengesz, és nem fejlődsz, nem helyes az Úr szemében.
5/5 A kérdező kommentje:
Az étel és italnál, ha azt mondják nincs rántott szelet, helyette babfőzelék van, akkor is azt mondom ám legyen. Finom azt tudom, hogy finom, de hogy álmodozzak róla azt nem teszem. Az van, ami van. Voltam egy társaságban, akik majd elájultak a sült libamájtól, azt hittem mindjárt csoportos orgazmus lesz. De én azon gondolkoztam, mit élveznek ezek ebben annyira.
Ikrek.
2012. szept. 11. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!