Melyik vallás nézete ez?
Már nagyon régen olvastam valami oldalon,hogy Jézus nem Isten,hanem egy teremtmény,azt hiszem angyal,és a Sátán a lázadásakor nem Istenre volt féltékeny,hanem Jézusra,mert hatalmasabb angyal volt nála. Melyik vallás mondja ezt? Mert én ha agyonütnek se emlékszem már,hogy hol olvastam ezt.
Köszönöm előre is! :)
Majdnem szó szerint írja:
"Övéik az atyák, és test szerint közülük származik Krisztus, aki mindenek fölött való, mindörökké áldott Isten, Amen."
"Ő Isten formájában volt, és az Istennel való egyenlőséget nem tartotta olyan dolognak, amelyhez föltétlenül ragaszkodnia kell, hanem kiüresítette magát, szolgai alakot öltött, és hasonló lett az emberekhez. Külsejét tekintve olyan lett, mint egy ember."
"Mert benne lakik testi formában az istenség egész teljessége, s benne lettetek ennek a teljességnek részesei."
De érdemes az alábbit is elolvasni, karácsony miatt pont aktuális:
Sok ízben és sokféle módon szólt egykor Isten az atyákhoz a próféták szavával. Most, a végső napokban Fia által szólt hozzánk, akit a mindenség örökösévé tett, hiszen a világot is általa teremtette. Benne ragyog az Istenség, ő az Atya képmása, és hathatós szavával ő tartja fenn a mindenséget.
Miután megváltott minket a bűntől, helyet foglalt az isteni Fölség jobbján. Hatalmasabb, mint az angyalok, mert magasztosabb nevet örökölt náluk. Vajon melyik angyalnak mondta valaha Isten:
„A Fiam vagy te, ma szültelek téged?”
Vagy pedig:
„Én Atyja leszek, ő pedig az én Fiam?”
Sőt, amikor Egyszülöttjét bevezeti a világba, így szól:
„És leborulva imádja őt Isten minden angyala.”
4.Véletlen a te neved nem Mihály?
Ha nem tudnád Jézust a bibliában több jelzővel illeték,összesen 32-vel,ezek közt volt Mihály,tanácsos ,erőss iste,,Krisztus,megváltó stb.ezek közül mind elfogadod akkor keresztény vagy,de ha csak egyet fogadsz el akkor nem fogadod el az Isten szavát,természetesen nem vagy keresztény.
Ne írj hülyeséget, egyetlen egy vers sem nevezi Jézust Mihálynak. Idézz akár egyet is, ahol le van írva "Jézus az Mihály".
Erős Istennek valóban nevezi, csak ezt ti tagadjátok, pedig Izajás megírta.
17.Azt nem értem miért kötöszködsz?
Azt mandod mint Isten tagadom.
De ha 32 néven van az Isten Fia illetve(nevezve)akkor én mit mellőzök és mit erősitek?
Mert ezek a nevek Jézus Krisztus-nak van adva az Isten Kiráságának a királyának.
Ezt irja a biblia,aki mást mond az elcsuszi a tökéletes irásto.
Hogy te kiragadsz egy tetszőleges nevet,mert a háromság neked ezt tanítja amit a biblia nem ir,mármint a háromságot és a három istensége,te mégis hiszed a tedolgod.
Én az egész jelzőt nevet elismerek amit a biblia rámond Jézusra,mert nem potyára irták bele ezekbe a nevekbe az összes tulajdonságait.
Nem pedig,csak egy megnyilvánulása istennek amit ti mondotok,mert az egy leszükitett derogálás,Jézusra nézve.
Ugyanis Istennek számtalan millio/milliárd megnyilvánulása van,mindenütt és a megfelélő helyen.
Ne hablatyolj már feleslegesen, írd azt a verset, amiben szó szerint le van írva: "Jézus az Mihály".
Ha ilyen nincs, akkor lépj tovább, mert nyílván hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!