Miért nem jelenti ki magát nekem Jézus?

jelenti, meg kell hallani
egy érdekes japán előadás

Nem tudom, pontosan mire vártál? Valami természetfeletti hangra? És mi célból akarod felvenni vele a kapcsolatot? Vannak elég sokan, akik valami kívánságautomatának nézik Istent: "Ez a lista arról, amit kapni szeretnék, Istenem, te meg teljesítsd! Ezért vagy, nem?"
Én úgy tapasztaltam, hogy amikor az ember olvassa a Bibliát, hisz benne, és elkezdi megtartani Jézus parancsolatait, akkor egyre közelebb fogja érezni magát hozzá, egyre jobban megismeri. Ahogy egyre jobban megismeri, egyre inkább olyan imákat tud imádkozni, ami Isten akarata szerint való. De még így sem lesz meghallgatva minden imád, és főleg nem a te időzítésed szerint. Bizonyos imákat Isten csak jóval később válaszol meg. Próbára teszi, mennyire vagy türelmes, vagy mennyire gondolod komolyan. Csak ez a világ sulykolja belénk, hogy mindent kívánságunkat azonnal meg kell kapnunk.

A Bibliában van egy vers:
(János 14:19) 19 Egy kis idő még, és a világ nem lát engem többé, de ti látni fogtok, mert én élek, és ti is élni fogtok.
(1Timóteusz 6:16) . . .akit az emberek közül senki nem látott, és nem is láthat. . . .
Jézus itt a Tanítványainak, illetve azoknak, akik később a Tanítványaihoz hasonló meghívásban részesülnek, hogy legyenek vele királyok és papok, elmondja, hogy csak Ők fogják szemmel láthatóan újra látni. Az égi királyságban.
A többiek akik itt maradnak, akár keresztények akár nem, olyan látványosan már nem látják többé, mert nem fog újra fizikai testet ölteni
De érezhetjük Isten szellemén keresztül királyunk támogatását,elismerő mosolyát, ha egyetértésben vele, és a követőivel, kitartunk a parancsai mellett és úgy is élünk.

Azért nem jelenti ki magát, mert nem prófétának hívott Téged, hogy szemtől-szembe beszélgessen veled, hanem mezei hívőnek. A szellemeden keresztül akar vezetni, nem az értelmeden vagy az érzékszerveiden keresztül. Esetleg hivatkozz nála erre: (Apcsel 2:17)
:)

Szia!
A csendet akarod hallani?

Nagyon egyszerű a dolog, nem te vagy a kezdeményező, elhívó hanem egyedüli Isten, aki saját elhatározása alapján cselelekszik.
Nem mellesleg a házszámot is eltévesztetted, mert nem Isten Felkentjéhez kell menni, hanem Istenhez, aki neki is Istene és Atyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!