Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem jelenti ki magát...

Kleeopátra kérdése:

Miért nem jelenti ki magát nekem Jézus?

Figyelt kérdés
Letérdeltem teljes szívemből imádkoztam de nem válaszolt nekem, pedig másnak megtette... és én is szeretném felvenni vele a kapcsolatot, de úgy tűnik hogy ő nem... már megismertem Jézust, mert olvastam a Biblia azon részét most pedig fel akarom venni vele a kapcsolatot, de nem megy :/ valaki NORMÁLIS kérem válaszoljon, és egy ateista véleményére sem vagyok kiváncsi. Előre is köszönöm😄
2016. okt. 15. 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

jelenti, meg kell hallani

[link]

egy érdekes japán előadás

https://www.youtube.com/watch?v=X96lyhn4Phg

2016. okt. 15. 14:12
 2/11 anonim válasza:
0%
azért nem válaszolt mert sok évszáada meghalt,attől hogy pár félálomban lévő őr azt halucinálta hogy látták feltámadni az nem jelenti hogy az is történt
2016. okt. 15. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, pontosan mire vártál? Valami természetfeletti hangra? És mi célból akarod felvenni vele a kapcsolatot? Vannak elég sokan, akik valami kívánságautomatának nézik Istent: "Ez a lista arról, amit kapni szeretnék, Istenem, te meg teljesítsd! Ezért vagy, nem?"

Én úgy tapasztaltam, hogy amikor az ember olvassa a Bibliát, hisz benne, és elkezdi megtartani Jézus parancsolatait, akkor egyre közelebb fogja érezni magát hozzá, egyre jobban megismeri. Ahogy egyre jobban megismeri, egyre inkább olyan imákat tud imádkozni, ami Isten akarata szerint való. De még így sem lesz meghallgatva minden imád, és főleg nem a te időzítésed szerint. Bizonyos imákat Isten csak jóval később válaszol meg. Próbára teszi, mennyire vagy türelmes, vagy mennyire gondolod komolyan. Csak ez a világ sulykolja belénk, hogy mindent kívánságunkat azonnal meg kell kapnunk.

2016. okt. 15. 17:42
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

A Bibliában van egy vers:

(János 14:19) 19 Egy kis idő még, és a világ nem lát engem többé, de ti látni fogtok, mert én élek, és ti is élni fogtok.

(1Timóteusz 6:16) . . .akit az emberek közül senki nem látott, és nem is láthat. . . .

Jézus itt a Tanítványainak, illetve azoknak, akik később a Tanítványaihoz hasonló meghívásban részesülnek, hogy legyenek vele királyok és papok, elmondja, hogy csak Ők fogják szemmel láthatóan újra látni. Az égi királyságban.

A többiek akik itt maradnak, akár keresztények akár nem, olyan látványosan már nem látják többé, mert nem fog újra fizikai testet ölteni

De érezhetjük Isten szellemén keresztül királyunk támogatását,elismerő mosolyát, ha egyetértésben vele, és a követőivel, kitartunk a parancsai mellett és úgy is élünk.

2016. okt. 15. 18:18
 5/11 A kérdező kommentje:
😂😂😂 fu ti adtok tanacsot, kozben en jobban tudom😂 fel se kellett volna rakni.. Jézus arra értette hogy tobbi ember így már nem látja , mivel megfog halni, de ők már hisznek benne és látni fogják és mindenki aki a mennybe kerül látni fogja Jézust de nem mindenkimehet a közelébe. Na mindegy. És mondtam hogy ateistákra nem vagyok kiváncsi, de nagyon sajnalom ha ekkora szellemi fogyatékosok vagytok :(
2016. okt. 15. 20:34
 6/11 anonim válasza:
Csak idekeveredtek a beszologatos ateistak de nem kell a szivedre venni. Azt tudhatjuk hogy Isten meghallgatja minden imadat es valaszol is ha Hozzá kialltasz oszinten hittel de ez a valasz nem mindig akkor es ugy erkezik ahogy varod. Nekem pl a Biblia vagy keresztyen oldalak vagy masok altal is uzen de szokott csak egyszeruen a Szentlélek altal is ugy hogy erzem es rajovok a valaszra. Regen tarogattam meg hangosan koltoien probaltam imadkozni de nem kell hogy eze legyen a hangsuly, nem tortent semmi kulonos termeszetfeletti kijelentes amire vartam, de ahogy egyre melyebbe valik a kapcsolatom Krisztussal, ugy egyre tobb mindent mutat meg es mindig valaszol. Es ez minden hivonel igy van, csak keresni kell hinni es nem felni mert az Atya nagyon szeretne kozossegbe lenni veled is! Kivanom hogy erosodjon hited es kapj valaszt imaidra. :)
2016. okt. 15. 20:46
 7/11 Inkviziciós detektív ***** válasza:
100%

Azért nem jelenti ki magát, mert nem prófétának hívott Téged, hogy szemtől-szembe beszélgessen veled, hanem mezei hívőnek. A szellemeden keresztül akar vezetni, nem az értelmeden vagy az érzékszerveiden keresztül. Esetleg hivatkozz nála erre: (Apcsel 2:17)

:)

2016. okt. 15. 21:01
 8/11 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

A csendet akarod hallani?

2016. okt. 15. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:
"Minden, amit kaptam, a csendből kaptam." Weöres Sándor
2016. okt. 16. 10:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a dolog, nem te vagy a kezdeményező, elhívó hanem egyedüli Isten, aki saját elhatározása alapján cselelekszik.

Nem mellesleg a házszámot is eltévesztetted, mert nem Isten Felkentjéhez kell menni, hanem Istenhez, aki neki is Istene és Atyja.

2016. okt. 21. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!