Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova tanui, ha...

Kedves Jehova tanui, ha valakit kizártak a közösségből mit kell tenni azért hogy visszafogadják?

Figyelt kérdés

2016. okt. 11. 15:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: Neked biztos elhiszi a kérdező, tekintve előbbi megnyilvánulásod (5), a privát üzenetet meg meg sem merem említeni, milyen "szép" és "kultúrált" volt :)

Amúgy ha azt hiszed idegesít bármi is, amit írsz, akkor nagyot tévedsz, csak kultúrált, értelmes emberekkel szoktam társalogni, ezútán nem is reagálok egy válaszodra se.

2016. okt. 16. 17:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Fuj, utolso, ilyen galád, trágár emberek miért jönnek vallasi rovatba irni?

Kinek erzed magad, h megengeded ezt a hangnemet? Nem csodálom, h letiltottak!!!

2016. okt. 16. 21:30
 13/20 anonim ***** válasza:
Nagy korú vagy már? Remélem nem. Ennyi korlátolt ember ritka azért, pedig van sok, de te túl teszel legtöbbjükön. Ez is egy rekord. Szerintem azt se tudod mit jelent a fasiszta szó. De vergődj még kicsit. Amúgy mit tettek neked az említett vallások tagjai, hogy ilyen szánalmas kirohanasokat csinálsz.
2016. okt. 17. 00:10
 14/20 How Arrow ***** válasza:

Melyik vallásnak lehet a gyakorlója?

2016. okt. 17. 00:19
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Semelyiknek.Nem hiszek semmilyen istenben,már csak azért sem,mert engem nem fog egy irányítani semmilyen erő.

Szabadgondolkodó vagyok,nem hiszek az egyházak agymosó baromságaiban.

2016. okt. 17. 01:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Látszik is rajtad :D
2016. okt. 17. 14:00
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok és nem is akarok "jehovás" lenni ezétt nyugodtam bocsánatot kérhet tőlem az a felhasználó aki azt a közönséges privátot ìrta nekem!!!!!!!

Egy munkatársam miatt tettem fel a kérdést kìváncsiságból!

2016. okt. 18. 21:18
 18/20 anonim ***** válasza:

17.Hsz!

Az istentelenség vallásának.Külföldiül,az ateista vallásnak.

2016. okt. 18. 21:25
 19/20 anonim ***** válasza:
1,2#.ostobák és dezinformáltak vagytok tele cinizmussal.
2016. nov. 8. 10:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Attól, hogy egy agymosott szekta kivetette magából az illetőt, Isten még ugyanúgy szereti. Milyen alapon dönti el egy ember, hogy ki bűnös és ki nem? Ez nem az emberek dolga, hanem Istené. Akinek tiszta a lelkiismerete, nem számít mit tett, ha megbánta, akkor ugyanúgy lelki üdvösséget nyerhet. Nem kell ehhez sem szekta, sem pap, sem templom. Csak az érintett személy, a lelkiismerete és Isten jósága. A többi csak az emberek által kitalált dolog, amiből pénzt akarnak csinálni, vagy tömegeket manipulálni. Érdemes megnézni, hogy ez sikerül is nekik.
2017. júl. 18. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!