Hogy jön ki/össze a 666?
Ugye az van a Bibliában,hogy akinek van értelme az számolja ki.
Na de miből ? Mit kell összeadni,kivonni, szorozni és osztani?
39.Hsz!
Isten választott népe,királyi papság,szent nemzet azon emberek sokasága,akik Istent uruknak választották,s Őt mutatják be tetteikkel,szavaikkal környezetüknek.
Ezek a választottak minden nemzetből,népből valók.Jelük,a szívük "körülmetéltsége".
Kérdező! Ha a 33-ast nekem címezted (én picit függetlenedtem a proti-katolikus hitvitáktól), akkor olvasd el megint, amit írtam. A Jelenések Könyve nem ma keletkezett, hanem már bazi régen, az I. században. És az elején és a végén is mondja (1:3 ill. 22:10), hogy az abban foglalt próféciák közel vannak. Vagyis az I. századhoz közel! Még meg is mondja az Úr Jánosnak, hogy ne pecsételje le a próféciákat, vagyis hogy tegye nyílttá a kortárs olvasói számára, mert elsősorban nekik szól. Ha nem a saját baromságainkat fújjuk, hanem arra figyelünk, mit mond az Írás, akkor van meg a legalapvetőbb feltétele annak, hoyg normálsian fogunk róla gondolkodni.
De nézd meg, mit csinálnak itt a hozzászólók: saját ellenségeiket magyarázzák bele a negatív szereplőkbe. Nem önkényes, káros értelmezés ez? Dehogynem, mindig így mentek félre az értelmezések a próféciákkal kapcsolatban. A gyűlölet elvakít és tök nyílvánvaló dolgokat nem látunk meg. Nem látjuk, hogy az van oda írva, hogy közel van (az I. századhoz!) a próféciák beteljesedése, hogy a 666 nem egy szervezetnek, hanem egy embernek a száma, hogy a 3 fenevad az első 7 római császár után jön el, stb. Pedig ezek annyira egyértelműen le vannak írva, hogy a szemünket verik ki!
Kedves 44.Hsz!
A zsidók,a hét hetedik napját ünneplik,és nem a hatodikat.
Az,hogy melyik a 2.3.4.5.,az egyházi latin,és a portugál egyértelműen kifejezi.Javaslom ezt elolvasni: [link]
Aki meg nem hiszi, hogy az angolszász országokban vasárnappal kezdődik a hét, az olvassa el ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!