Hogy jön ki/össze a 666?
Ugye az van a Bibliában,hogy akinek van értelme az számolja ki.
Na de miből ? Mit kell összeadni,kivonni, szorozni és osztani?
#10; #11
Ne haragudj, de kb. 3x próbálkoztam mind a két linkeddel, de nem töltött be semmit, csak homokórázik. Ne is haragudj, de ha ilyen nehezen tölt be, akkor én köszönöm szépen, de nem akarok vírust kapni.
A wikipédi(ami nem tudni mennyire hiteles,mert tudtommal amatőrök szerkesztik) ezt írja : ,,A pápa ugyan valóban azt állítja, hogy Isten Fiának helytartója, ám az ezt jelölő latin szavak nincsenek a pápa tiarájára írva, mint azt némely antikatolikusok állítják." - tehát akkor mégiscsak viseli ezt a címet és ha leírjuk akkor bizony kijön.
Szóval akkor ez lenne az?
Jajj. Erre nem gondoltam a 666 kapcsán.
Miből számolták még ki a 666-ot? Van más is ami ezt az értéket adja ki ilyen egyszerűen gyökvonás nélkül?
Szia!
A 666 a fenevad száma a Szentírásban Jelenések könyvében:
"Akinek van értelme, számítsa ki a fenevad számát, mert egy embernek a száma az. Az ő száma pedig hatszázhatvanhat."
(Jelenések könyve 13:18)
Andreas Helwig teológia professzor a Berlini egyetem rektora fejtette meg a XVII. században. Helwig kiváló nyelvész volt.
Üdv. Péter
Úgye a héber nyelvben minden betűnek van egy számértéke és ezeket kell öszeadni. Pl fogod a neved lefordítód héberre belinkeled ide és kijön a neved számértéke
14.Hsz!
Nekem azonnal bejön.
Valószínűleg valamilyen program(plagin) letöltése szükséges hozzá.
És a héber betűk számértéke mi mindenre adjak ki a 666-ot?
Azokkal is kijön a Vicarius ?
Jel 13:17 És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson [semmit], hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
666- a fenevad nevének a száma.
Ki a fenevad jó lenne tudni mert ha nem akkor nagyon nagy a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!