Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem szeretem az embereket,...

Nem szeretem az embereket, elidegenedett vagyok, hogy szeressem akkor Istent?

Figyelt kérdés

2016. okt. 4. 14:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az 5. válasz folytatása:

Az ember szeretni csak olyan mértékben,és módon tud másokat,amiként önmagát képes szeretni.

Az,aki nem tanult meg szeretni,lopja el ezt a nyelvet másoktól!

Figyeld meg,hogy miként fejezik ki feltétlen jóindulataikat,kedveskedésüket mások,mások felé,vagy figyeld meg Jézust,milyen módon szerette az embereket!

Tanúlj tőlük,és élvezd önmagad szeretetét!

Ha már kezd kinyílni előtted ez az idegen nyelv,próbálgasd törni-makogni másokkal szemben is!

Talán esetlenül fog működni,de akinek vany érzelmi intelligenciája,fel fogja azt fogni,és beindul a tükrözés.Ha te kifejezted szereteted,visszakapod azt.(Csak az érzelmi intelligenciával rendelkezőktől!)

A szeretet gyakorlásakor nézz a tükörbe,és keresd arcodon Isten képét,a szeretetet,és szertsd önmagadban Őt!

"Az Isten szeretet."A szeretet gyakorlása,Isten imádata,magasztalása,szeretete.

Vannak istentelenek,akik tudtukon kívül imádják Istent,amikor önzetlen szeretetet gyakorolnak.

2016. okt. 5. 21:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Isten gyermekei vagyunk, és belénk lehelte egy darabját, és nem lakozik ő kézzel csinált templomban, hanem bennünk van, szóval mi is mind istenkék vagyunk:) Szeresd magadat, és tádámm!:) És amúgy most szerintem azért kaptál egy kicsi magányt, magányos szakaszt a sorsodban, hogy egy kicsit filozofálj, és újra rátalálj önmagadra. Szóval most ez a belső utadat egyedül kell megjárnod, hogy senki ne vigyen el kifelé, hanem te elmélkedjél kicsit magadban, megérts esetleg egy pár dolgot. Szerintem egy pici egyedüllét mindenkinek jót tesz. Nem sokára én azt hiszem, hogy meg fogod találni azokat az embereket, akikkel totál megértitek egymást, és akik között ugyanolyan királyul és biztonságban fogod érezni magad, mintha egyedül lennél. Vagy közel ugyanolyan, esetleg valaki ki is egészíthet. Szerintem majd nemsokára elmúlik nálad is ez a fásultság, legalábbis drukkolok, hogy így legyen. De amúgy vágom, hogy ennek a világnak a dolgai már nem hoznak lázba, nem akarsz már belefolyni, és kicsit mintha ki is üresedett volna így ez a Világ. Mert most mindenki a pénzt, a megélhetést hajkurássza, meg menőségi-népszerűségi, "fenéknyalási" és másokat taposási és kizsákmányolási versenyek meg ilyesmik zajlanak , amiben van, aki már nem akar részt venni, mert nem izgatja, és nem érzi jól benne magát, meg tök közömbös is tán már neki, és nem is lenne értelme belefolyni. Amúgy az öregebb lelkek, akiknek már sok inkarnációjuk, sok előző életük volt, ők szoktak inkább csak ilyen külső szemlélődők lenni. Mert már amúgy ők mindent megtapasztaltak, megéltek, vagy csak nagyjából. Meg asszem, ilyenkor lehet, hogy jól jöhet egy kis környezetváltozás, utazás. De mondjuk ezt nem tom. Ja de és életcéllal kapcsolatban pl ne nagyon hallgass másokra, azt csináld, ami belülről jön, csak lehetőleg közben ne árts másnak. Szóval hogyha benned megszólal egy vágy, hogy azt az adott foglalkozást csinálnád szívesen, abban tudnál kiteljesedni, hogy maximálisan ki tudd adni ami benned van, legjobb képességeidet tudjad kamatoztatni, akkor ne hagyd magad lebeszélni róla. Pl ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy pl neked az a dolog, ami belülről jön, nem menne, mert hogyha megszólalt benned arra egy vágy, akkor lehetséges, hogy dolgod is van abban az irányban, asszem. Amúgy itt most lehet, hogy nem jól fogalmaztam, de a lényeg énszerintem érthető. :) Ja és magadat meg úgy kell szeretni, hogy tudjad magadról, hogy jó ember vagy, vagy pedig azt, hogy törekszel a jóság, a tökéletesség felé. Pl megpróbálhatsz leutánozni valami táncos koreográfiát, és akkor látni fogod, hogy törekszel a tökéletesség felé. Vagy pl az énektanárunk azt mondta, hogy a jóga is jó lehet arra, hogy valaki megszerethesse saját magát.
2016. okt. 5. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!